Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nézek ki 3hónap konditerem eredménye eddig 16/f!?

Figyelt kérdés

Negatív/pozitív válasz is jöhet

16/f 185cm 80kg

[link]

2012. febr. 27. 17:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

kicsit hülyeséget beszélsz ő azért néz ki ugy mert nem 3hónapja kezdett el edzeni és rajta izomban van a suly rajtam meg megoszlik (zsír,

izomban)

2012. febr. 28. 14:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Tudom es ezert irtam h 80kg sok, csak a tobbi hozzaszolo meg nem Ertette mire gondolok
2012. febr. 28. 16:17
 23/26 anonim ***** válasza:

'Még éppen gusztusos, de szerintem sem kellene tovább gyúrnod, csak szinten tartani ezt. Ne legyél izomagyú, mert azokra amúgy is csak az "olyan" lányok buknak. Ha csak nem azt szeretnéd, mert akkor még van mit izmosodnod :-)'

akkor én 'olyan' lány vagyok... olyan, akinek tetszik egy szép férfitest.

Nyugodtan gyúrhatsz még.

Akik meg csajok negatív dolgokat kommentálnak, nekik vagy nem tetszenek az izmosabb pasik, vagy a szívük mélyén ilyen pasit akarnak, de nem kaphatják meg őket.

Ne hallgass senkire, ha szeretsz konditerembe járni, akkor járj. Magad, és ne a csajok miatt tedd.

2012. márc. 3. 13:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Haladsz, még 3 hónap és egész jó leszel.
2012. márc. 12. 14:00
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. márc. 12. 14:27
 26/26 anonim ***** válasza:

nekem tetszel

17l

2012. ápr. 1. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!