Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek ezután?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek ezután? Mindenki ribancnak tart.

Figyelt kérdés
Egy hete együtt vagyok egy fiúval. És leszoptam. Ez még nem lett volna baj, csak egy helyre szoktunk járni szórakozni. Ott én elég népszerűnek számítok, plusz néhány volt barátom is szokott oda járni. Eléggé kicsi hely, mindenki ismer mindenkit. ÉS sajnos mindenki kipletykál mindenkit. A fiú pedig elmondta, hogy leszoptam. Most mindenki erről beszél, megbámulnak, megjegyzéseket tesznek. Nagyjából úgy tartanak számon, mint a csajt aki XY legújabb szextárgya. A sráccal már megbeszéltem, megbánta, hogy így világgá kürtölte, de ez rajtam nem nagyon segít. Hogy viselkedjek a többi emberrel ebben a helyzetben? 17l
2012. febr. 27. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mit kell a fogalmazáson kiakadni. Leszopta. Ez a tény. és nem is azzal van a baj, hanem, hogy egy hét után, és az idióta pasinak meg rögtön el kellett dicsekedni a havernak.
2012. febr. 27. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
minden csoda 3 napig tart...majd jön vki más aki ehhez hasonlót csinál és akk róla fognak beszélni
2012. febr. 27. 16:34
 13/14 mmT ***** válasza:

én nem is értem miért nem azt a választ kaptad kapásból, h "hagyd ott a srácot"... egy kapcsolatban nem azért történnek dolgok, hogy utána dicsekedjünk vele a haveroknak, hanem arról, h nekünk kölcsönösen jó legyen.

ha most az bánt, h oda a méltóságod, akkor hagyd ott a srácot a f@szba. hogy miért? mert megbántott. mert te úgy gondoltad, h van már olyan komoly az egy hetes kapcsolatotok, h ezt megteszed vele, de neki nem volt annyi húgyagya, h ez csak rátok tartozik.

a másik pedig: TANULJ A HIBÁDBÓL! ne elégíts ki orálisan csak úgy valakit, így nem adsz okot a susmorgásnak. a hímek azokat a nőstényeket képesek tisztelni, akikért meg kell küzdeni. de add könnyen magad.

ha idegesítően a pofádba bámulnak a klubban, akkor arra gondolj, miközben visszanézel rájuk, h "csak féltékeny vagy kis gyökér, mert nem neked csináltam".

egy idő után abbahagyják.

2012. febr. 27. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:
40%
Remélem nagy p*cse volt és megfulladtál a felénél te lotyó!!
2012. márc. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!