Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezután? Mindenki ribancnak tart.
én nem is értem miért nem azt a választ kaptad kapásból, h "hagyd ott a srácot"... egy kapcsolatban nem azért történnek dolgok, hogy utána dicsekedjünk vele a haveroknak, hanem arról, h nekünk kölcsönösen jó legyen.
ha most az bánt, h oda a méltóságod, akkor hagyd ott a srácot a f@szba. hogy miért? mert megbántott. mert te úgy gondoltad, h van már olyan komoly az egy hetes kapcsolatotok, h ezt megteszed vele, de neki nem volt annyi húgyagya, h ez csak rátok tartozik.
a másik pedig: TANULJ A HIBÁDBÓL! ne elégíts ki orálisan csak úgy valakit, így nem adsz okot a susmorgásnak. a hímek azokat a nőstényeket képesek tisztelni, akikért meg kell küzdeni. de add könnyen magad.
ha idegesítően a pofádba bámulnak a klubban, akkor arra gondolj, miközben visszanézel rájuk, h "csak féltékeny vagy kis gyökér, mert nem neked csináltam".
egy idő után abbahagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!