Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulhat egy férfi egy nőből csak azért, mert a nő levágatta az addig hosszú haját rövidre?
Figyelt kérdés
Talán hülye kérdés, de elmúlhat a vonzalom, a vágy? Egyébként egy szép arcú nőről van szó, tehát jól áll neki a rövid haj, talán még különlegesebb is vele, mint az egyszerű hosszúval. Azt nem tudom, hogy a férfinak mi a véleménye a hajhossz és a nőiesség összefüggéséről!2012. febr. 27. 09:39
11/13 anonim válasza:
Igen. Sok nő azt hiszi hogy ha hetente változtatja a haját attól még jobban fog kinézni de inkább rosazbbul. Ha el akarsz menni fordrászhoz akkor azért monnd el a párodnak hogy milyet akarsz, és inkább mondja azt rá hogy "bocs de ez nekem nem tetszik" mint hogy utána legyen belőle nagy veszekedés
12/13 anonim válasza:
Szerintem rohadtul ne az 53%-os akarja beszabályozni, ki milyen frizurát viselhet és mikor, mondom ezt ellenére annak, hogy magamat én is hosszúval érzem jól.
13/13 Alaque válasza:
Hat el nem hagynam miatta a baratnomet, de sirva fakadnek, es elszaladnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!