Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtátok meg anyukátoknak, hogy pasitok van? Az első pasira gondoltam. Hány évesek voltatok akkor?
úúúúúh, hát szülői szemmel nem épp a legjobb sráccal kezdtem, és most már én is úgy látom, hogy elsőre tényleg nem volt a legjobb próbálkozás. Ezért már a reakciójukat is értem.
Csak egyszerűen reggel, mikor jött be ébreszteni, mondtam édesanyámnak:
- van egy srác, akivel ismerkedek, elhívott már valahova...
Persze jött a lelkidömping, amiben felvázolta előttem a jövőmet is, meg példálózott egyik barátnőmmel is, hogy lássam, vele mi történt, és ugye nem akarok én is úgy járni, mint ő, meg hogy ki ez a fiú, nem is ismerem, és hogy ez és hogy az...
Persze valamit azért muszáj volt róla elmondanom neki, mert csak úgy simán azért mégse engedjen el senkivel se...
18 éves voltam amúgy, és meglehetősen konzervatív nevelést kaptam, szóval...
A többi sráccal már jóval óvatosabb voltam, tulajdonképpen tudott az első barátomról, és tud az utolsóról (akiről tényleg remélem, hogy nem lesz utána más :)), de kettejük között lévő 4-5 srácról nem tudott semmit. Egyszerűen jobbnak láttam nem beavatni már rögtön az elején, és sose lett annyira komoly, hogy később mondanom kellett volna bármit is.
Szóval tömören: kiakadt, kioktatott, aztán megnyugodott...
Pedig csak annyit mondtam: ismerkedek egy sráccal.
:D
Most leszek 23 éves a nyáron. :)
hát én 18 éves koromig nem is igazán közöltem,h van barátnőm, úgy voltam vele, h ha olyan csajjal leszek, akkor majd bemutatom.
Aztán összejöttem a barátnőmmel, bő 1 éve. 18 múltam akkor nemsokkal, és késő délután jöttem haza, pedig már rég otthon lehettem volna, nem tudta anyám,h merre is járok.
Hazamentem, pont kint szívta a cigit
-Merre jártál?
-****-nál
-Az ki?
-Majd bemutatom:)
aztán bejöttem, és becsuktam magam mögött az ajtót:)
Nemsokkal később a bemutatásnak sem kerítettem nagy feneket, itt volt nálam a barátnőm, mikor hazajött anyám, lementünk, és odaálltunk, h hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!