Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is plázacica vagyok?
Figyelt kérdés
-festem a hajam (sötétbarnára)
-van műkörmöm
-push up-os melltartót hordok
-sminkelem magam
-követem a divatot
-figyelek a külsőmre, hogy minden tökéletes legyen
Nem vagyok egy rib@nc! Nem árulom a testem.
2012. febr. 26. 17:22
11/14 anonim válasza:
Nézd ennyiből tényleg nem lehet emgállapítani, hogy plázacica vagy-e.
Ne viselkedj úgy mint egy idióta pitsa és akkor senki nem fog téged ilyen jelzőkkel illetni :)
Ez amit leírtál csak annyit tükröz, hogy törődsz a külsőddel. Ez pedig jó, nagyon jó. A viselkedés az amitől elválik, hogy ki plázapitsa vagy ribanc. :)
21F
12/14 anonim válasza:
Nemreg meg el is gondolkoztam, hogy befestetem a hajam barnara (most szoke, de nem a hidrogen, hanem az a termeszetesebb, sotetebb fajta), mert hatha engem is ilyen plaza p..nak neznek, de az az igazsag, hogy mindig is ilyen szinu hajra vagytam es miert is valtoztatnam meg csak azert, hogy masoknak jobban megfeleljek?! Ugyhogy marad ez, nem erdekel ki mit gondol! :D
13/14 anonim válasza:
17:56: Be ne fessd a hajad ;) A szőke sokkal sokkal szebb :P
14/14 anonim válasza:
Rendben! Mar amugy is lebeszeltem magam errol! Koszonom!;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!