Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem túl vékony a csaj a lenti képen?
Figyelt kérdés
Nálam már leveri a lécet...
(A karja közel van a géphez, emiatt kicsit megtévesztően hat a kép.)
2012. febr. 26. 12:57
22/23 anonim válasza:
Most mindenkinek más a vékony.
Valamelyik pasi ha egy vékony csajra gondol, akkor pont ilyenre gondol, valamelyik meg egy kb 1,5szer ekkorára.
Ezt úgy mondom, hogy én 52 kg vagyok 163 cmhez (szóval 1,5xes kategória)és volt, hogy lekövérezett egy pasi, míg volt aki lesoványozott (?). Én meg bárhogy fogyózok soha nem leszek ilyen, csak ha nem eszek, talán még akkor se :D és ezzel nem vagyok egyedül, mégis egyre több pasinak meg ez az elvárása.
Kár mondogatni a PS-t, mert vannak ilyen lányok, még ha ez manipulált kép is.
23/23 anonim válasza:
azok a mellek mindent elfeledtetnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!