Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanárnőmbe. Ez lehetséges?
Szia. Erre nem tudok konkrét választ adni, mert sok érv szól amellett, hogy elmondd, és amellett is, hogy ne.
Elmondhatnád, mert: szerintem neki is leesett, hogy jobban jóba vagytok ti ketten, mint ő bármely más diákkal, és amit mondtál neki, azt felfoghatta célzásnak is, és nem visszakozott, hanem ugyanolyan maradt a kapcsolatotok. Meg azért is... Mert ha nem kockáztatsz, akkor az egész életed "mi lenne ha"-kből fog állni. Ezt pedig ugye nem akarod. Persze sokszor bele fogsz bukni ebbe, de ha nem teszed meg mindig a lépést, akkor nem tudhatod, hogy miről maradsz le.
Ne mondd el: mert tanár-diák között NINCS párkapcsolat. Nincs. Lehet, hogy ő kedvel, de csak mint barátot, és akkor az meg neked lenne rossz. Ha visszautasít, akkor meg elmennél (említetted) aminek nincs túl sok értelme.
De lehet, hogy jobb ha nem derül ki, mert lehet, hogy elmész a sulidből csak azért, hogy a barátnőd legyen.
szerintem amikor kettesben vagy a tanárnővel, érj hozzá.
fogd meg a kezét és nézz a szemébe és mond neki :
Szeretem tanárnő amióta csak megláttam. Nem tudom Ön nélkül kibírni. Egész nap csak Önre gondolok. Szeretem, Szerelmes vagyok a tanárnőbe !!! és ha akarod meg is csókolhatod a száját.
erre biztos fog valamit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!