Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hülye kérdés lesz, elismerem, de nem hagy nyugodni a gondolat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Vajon miért nem vesznek észre az emberek? Komolyan nagyonszép vagyok,nem egoizmusból,de mondták már páran,és szerintem is nagyon szép arcom van. De úgyérzem,mindenkinek csak a tucatszépségek,meg a cicababák kellenek. Átlagos alkatom van,nem vagyok csontsovány. Talán ez a baj? Nem hordok kihívó ruhákat.2012. febr. 25. 20:16
21/25 A kérdező kommentje:
"Ki dönti el,hogy szépek vagyunk-e?" :D
2012. febr. 25. 20:57
22/25 anonim válasza:
Másokról te döntöd el, hogy szerinted szépek, vagy sem. Vagyis, hogy megfelelnek-e az ízlésednek. Így azt, hogy te szép vagy-e minden más ember, aki lát téged. Persze van egy általánosan elfogadott kép arról, hogy mi a szép, de az csak a nagy többség véleménye, meg a divat kérdése. Egyénenként ez változó. De nem a külső miatt fognak felfigyelni rád. Akármilyen szép lehetsz, senki nem akar kapcsolatot egy egoista, ellenszenves lánnyal, akinek folyton azt kell bizonygatni, hogy de figyelj, tényleg szép vagy...
23/25 Ivan Iljics válasza:
Hahahaha.
Most komolyan? Itt sír a szád?
Hihetetlen.
Elhívok egy lányt. Nemet mond. Elfogadom és nem hívom el többet mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. Később meg azt hallom vissza hogy a csaj rinyál hogy nem kell senkinek.
Ez elég idegesitő és szerintem a Te esetedben is így van.
24/25 anonim válasza:
Mi kell? Stílus!
S hogy ki legyél békülve önmagaddal,nem csak a szépeknek van barátnőjük. A kis sutácskáknak és csúnyácskáknak is van barátjuk s rájuk is gerjednek a pasik ha olyan erőteljes a kisugárzásuk!
25/25 anonim válasza:
Amúgy én eldönthetem hogy ki szép,ki nem ha akarod. :-D
Mindenkinek más jön be!!! Ne légy már ily naív. Békülj ki önmagaddal s minden oké lesz.
Minden lánynak szokták mondani hogy szép,szóval nem tartalak EGO-snak :-) Mindenki szép vhol :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!