Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hülye kérdés lesz, elismerem, de nem hagy nyugodni a gondolat. Mi lehet a baj?
"és szerintem is nagyon szép arcom van."
Akkor? Most elhiszed, hogy szép vagy, vagy nem?
Nem vagyok tucatszépség, nem is hiszem magamról, hogy szép vagyok, de van barátom, aki ezt gondolja rólam. Nem arról van szó, hogy valaki elhiszi-e magáról, hogy valamilyen, vagy nem. Kell lennie valamilyen tulajdonságnak, ami megfogja az embereket. Kedvesség, humor, jókedvűség, derű, egy sugárzó mosoly... valami rá jellemző. Nem lehet, hogy ez hibádzik?
Helyesírást azért neked is kén egy kicsit gyakorolni...
Mondjuk ez még nem vészes eset.
Amúgy nem biztos, hogy szép vagy. Lehet, hogy egyáltalán nem vagy az. Szerintem mindenkinek mondták már, hogy szép, még a csúnyácskább lányoknak is.
Ne te magad döntsd el, hogy mennyire vagy szép!
És igen, kicsit egoistának tűnsz, meg így írás alapján annyira nem vagy szimpatikus (vannak tőled sokkal rosszabbak, tényleg nem bántásból mondom)
Szerintem ne foglalkozz vele, hogy észrevesznek-e, vagy sem...
Ezt mindig hallhatod, de azért én is elmondom: a szépség mindenkinek mást jelent. Lehet, hogy te és még páran szépnek látnak téged, de a többi ember nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!