Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leváltja a szerelmet a pénz?
Egyre többször látom hogy gyönyörű lányok, nők, egy abszolút átlag alatti férfival vannak csak azért mert nagyon gazdagok, így megadnak mindent a csajnak. Nincs már morális érték, és ez engem eléggé aggaszt. Tegnap este is lementem a kondiba és azt látom hogy messze a legjobb nő a teremben; húszas, magas, tökéletes test és arc, hát nem a nyomorék 160cm-es törpe, 40 éves haját elvesztő férfival van, aki szinte csak immig-nek tartja a csajt? Szó szerint adogatta neki a 20-asokat a csajnak szoláriumra, masszásra és manikűrösre. Inkább ez kell a csajoknak manapság? Ez eléggé elszomorító.
Ez engem például így arra ösztönöz hogy még véletlenül se legyek gazdag, ne azért menjenek utánam a nők...
sok nõ a pénzre hajt ez tény
DE
Mindig is voltak,vannak,lesznek olyanok akik az ápoltság, belsõ és majd a külsõdet nézik nem kell ahhoz kõgazdagnak lenni hogy jó nõd legyen :)
"Mindig is voltak,vannak,lesznek olyanok akik az ápoltság, belsõ és majd a külsõdet nézik nem kell ahhoz kõgazdagnak lenni hogy jó nõd legyen :)"
Ápoltság, külső majd belső... inkább. Mi kell ahhoz, hogy ápolt jó külsőt tudj magadnak biztosítani? Pénz...
Ma már nem elég ha szoktál fürödni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!