Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik, hogy egy fiú mindennap beszél egy lánnyal (több órát) és mégsem akar többet nála barátságnál?

Figyelt kérdés
Szeretnék rá barátként gondolni de így nem megy, szakítsak meg vele minden kapcsolatot?
2012. febr. 25. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van fiú-lány barátság! Van pár fiúbarátom, és biztos vagyok benne, hogy nem nőként tekintenek rám, hanem csak egy haverként, barátként. Ahogy én is rájuk. Azonban nagyon gyakori, hogy egyik fél többet akar, és van olyan is, hogy kölcsönös a vonzalom. Velem már mindkettő megesett, de jelenleg csak olyan barátaim vannak, akikkel nincs semmi több, és már jó ideje ez van.
2012. ápr. 20. 15:31
 12/17 ééééééééénnnnnnnnn válasza:
áááááááááá nem!A fiúk csak b*szni akarnak!Te átgondoltad már?
2012. ápr. 20. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen,ronda volt a csaj :-)
2012. máj. 12. 19:30
 14/17 A kérdező kommentje:
és akkor miért érezted úgy hogy barátkoznod kell vele?
2012. máj. 12. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert nagyon élveztük egymás társaságát.Nőnél ilyen humorérzékkel még nem találkoztam.
2012. máj. 12. 23:24
 16/17 anonim ***** válasza:

létezik

amikor mindkét fél úgy tekint egymásra, mint egy testvérre

2012. máj. 30. 13:25
 17/17 Költőnő? ***** válasza:
úgy van barátság, h ha már lefutották a kötelező köröket. Előtte nem.
2012. máj. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!