Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy túl jónak talál a srác és ettől ijedt meg?
Köszi a válaszokat.
Ettől jobban már nem tudok kezdeményezni, de nem adom fel. :)
de meg mennyire...mondjuk en pl ha tul jonak talalom a csajt, nem az van hogy megijedek, hanem egyszeruen csak nezem, es nem megyek oda.
volt 1x hogy voltam inni, majd szemezgettunk egy csajjal, aki tenyleg nagyon szep volt, a budos eletbe nem mentem volna oda hozza, ha o nem teszi. es annyira kedves aranyos volt hogy pillanatok alatt feloldodtam. tobb ilyen lany kene...:D
Utolsó, ez aranyos sztori. És mi lett a vége? :)
Igazából nincs önbizalma a srácnak, mondjuk nekem se igazán, de akkor is tudom, hogy én őt akarom.
A túl jó dolgot meg úgy értettem, hogy nem is igazán a külsőre, hanem a belső tulajdonságokra.
Egy nagy csalódása és miatt nem hiszi el, hogy igenis kellhet valakinek.
Világosan elmondtam neki, hogy mit gondolok a kettőnk dolgáról és talán lassan felfogja, hogy jé nem szórakozni akarok vele. :)
"Ettől jobban már nem tudok kezdeményezni, de nem adom fel. :)"
Megmondod neki nyíltan az igazságot, s ha ez sem elég akkor szexeljetek és majd megjön az önbizalma. Ennyi. :D
,,Megmondod neki nyíltan az igazságot, s ha ez sem elég akkor szexeljetek és majd megjön az önbizalma. Ennyi. :D"
Köszi a tippet, de ezt későbbre tartogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!