Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelhetek azért egy lányt mert elutasított?
Külföldön ez lehet divat de itt Magyarországon én nem villognék ilyen dolgokkal.
Egyrészt tuti kiröhögnének másrészt meg semmi jogodat nem sértett meg azzal hogy mondott neked egy "Nem" szócskát.
Arany husimanó!
Nézzük ezt fordítva, jó?
54 éves vagyok, 123 kg, kicsit kopaszodok, pedig nő vagyok. Fogam már nincs, de van egy tutkó műfogsorom. Kicsit izzadékony is vagyok (magyarán bűzlök, mint a disznó), és nem sikerült az elmúlt 20 évben kikezelni a hüvelygombám. De legalább illik a lábamhoz, mert az is gombás!
Van egy kis esztétikai hibám, de hát kinek nincs?
Járunk?
Na jó, akkor elég lesz, ha párszor rendesen megkefélsz.
Ha nem, akkor beperellek, mert megsértettél, kárt okoztál az érzelmi fejlődésemben, és sértetted az emberi jogaimat.
Találkozunk a bíróságon!
Nem semmi az elképzelés XD
Én inkább azt sajnálom, hogy nincs még olyan törvény, ami megengedi, hogy az ilyen idióta gyíkarcoknak az ember akkora tockost leb@sszon, hogy a fogát kiköpje :-P
A te agysejted is a magányba fog belehalni asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!