Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lestek meg először egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lestek meg először egy lányon? Mi az, ami nagyon bejön egy lányon?

Figyelt kérdés
Normális férfiak válaszát várom.

2012. febr. 24. 20:37
1 2
 11/13 anonim válasza:

ami bejön:

-szép ápolt haj,aranyos arc+ szép szemek(kék\zöld) + teltebb száj

-hosszabb lábak,nőies csípő

-olyan igazi csajos hang(se nem vékony,se nem mély)

-tuti illat

amit előszór nézek:

-szem-arc-haj-száj

23\F

2014. febr. 8. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Mivel nincs egy forintom se per pillanat nekem nagyon bejönne ha vastag lenne a pénztárcája a többit most lekakkantom :D
2014. febr. 10. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Jaja, nekem is először az arca. Nem muszáj hogy szép legyen. Van olyan csaj, aki nagy orrú mégis tetszik mert jól áll neki. Viszont a kikerázott nőket nem szeretem. Ha valakin vastagabb az alapozó szerintem undorító. És a szex után a leggyönyörűbb egy nő arca.
2014. febr. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!