Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lestek meg először egy lányon? Mi az, ami nagyon bejön egy lányon?
Sok mindent xDD
Arc, Alak, Mell, Popó xDD
Van akinek jó nézni a szemét, annyira szép.
1.Arc&Haj
2.Alak
3.Stílus (öltözködés, stb)
4.Beszéd (hogy kulturált e, és nem ilyen káromkodós)
5.Erkölcsi szempontok (hogy mennyire normális, stb)
Jó, én sem úgy nézem meg, hogy bedugom a fejem xD
Egyszerűen látom hogy szép és kész.
Formás legyen és ne sertés. Ápolt legyen, vágja rendesen a körmét, ne legyen nagyobb bajsza az enyémnél. Ha nem látom a pupilláját annyira sötétbarna szeme van, vagy ha rövid a haja akkor egyszerűen elolvadok!
33F
jaj jönnek itt a nagy dumával hogy a lelkét meg a ... blaa blaa blaa...
fontos az arca és hogy normális legyen, és a barátnőm pont ilyen, szóval azóta meg hogy nem keresek párt, csak a cicijét vagy a fenekét nézem egy lánynak, attól függ jön e vagy megy :D és közben arra gondolok hogy de lennék már barátnőmmel :D
22/f
Az arca nagyon fontos. Legfontosabb, hogy arányos legyen. Kezeket is szoktam nézni, az ápolt köröm számomra nagyon vonzó - nem műköröm! Sajnos kevés ilyen lány van, de azok nagyon tetszenek, akik nem sminkelik magukat és a körmüket sem festik, az a szép, ha természetes.
Alakja ideális vagy vékony, max. 170 cm körüli, rövid(ebb) haj és nekem az apró mellek is jobban tetszenek. Haj- és szemszínben egyaránt barna a nyerő.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!