Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai világban a lányok futnak a fiúk után?
Ezt annyira nem értem. Manapság azt látom hogy a csajok futkorásznak a pasik után. És sokan már engem néznek hülyének hogy én mért nem teszem ugyan ezt. De szerintem ez akkora baromság. Vagy a srácoknak bejön :D
L/15
Mindig is a nő volt a kezdeményező és az "üldöző". A nagy nőcsábász férfiak régen sem azok voltak, akik sok nővel _kezdeményeztek_ kapcsolatot, hanem azok voltak, akik érzékenyesk voltak azokra az alig látható jelekre, amikkel a nők _valójában_ kezdeményezők.
Formailag vagy felületesen szemlélve a férfi volt régen, aki udvarolt, de az csak a felszín.
A nők versenyként fogják fel a párválasztást, pl. vonzódnak a "foglalt" férfiakhoz, mert a "foglaltság" felértékeli a férfit. A nők imádnak versenyezni más nőkkel. A nők nagyobbra értékelik azt a férfit, akit nehéz meghódítani. Ezzel szemben a férfi nem feltételenül szereti jobban a nehezen meghódítható nőt. Éppenséggel alacsonyabbra értékelheti a problémás, hisztis, kényes nőket, mint azokat, akikkel könnyű szót érteni.
A nő és a férfi tehát eltérően viszonyul a párválasztáshoz, a nő alapvetően versenycentrikus, versenyezni és győzni akar a többi nővel szemben és nehezen megszerezhető férfit akar megszerezni magának. A férfi elsősorban a saját elégedettségét keresi és inkább zavarja, ha egy nővel nehéz bánni, vagy ha egy nőn sok férfi lóg.
Tehát természetes az a berendezkedés, hogy a "lányok futnak a fiúk után", és nem most kezdődött, hanem mindig is így volt. Régen a társadalmi szokások a felületes tekintetek elől elfedték ezt, de akkor is igaz volt.
Még egyszer - aki azt írta, hogy ez "a fiúk dolga" - az ugye másban is elutasítja az egyenjogúságot?
Lány IS megteheti. Nem kötelező neki - de ha először benne támad fel a vonzalom, akkor mi van? Várjon epekedve? Meddig?
És mondom: sok fiúnak TETSZIK ez. Főleg, ha félénk, és a mostani egyenjogúság miatt nem nagyon mer kezdeményezni, vagy nem tudja, mit tegyen (mondjuk azért, mert nem érti a lány jelzéseit - ugye ezek is megváltoztak az egyenjogúság óta).
Sztem ez a cikk érdekes lehet számodra. Én fiú vagyok és mondhatom, hogy rám ezek a jelzők nagyon is illenek. Szó szerint rettegek kezdeményezni mert látom, hogy a mai lányok és nők egyszerűen már sokkal magabiztosabbak vakmerőbbek, bátrabbak (ami persze nem baj) és én úgy érzem hozzájuk képest szó szerint egy senki vagyok egy tutyimutyi gyáva alak és egy ilyen alaknak miféle esélye lenne bármilyen lánynál? Ha ajtam fog múlni én sose fogok magamnak párt találni ez 100% ezért sztem jó ha vannak erős, magabiztos nők akiknek talán az ilyen magamfajta szerencsétlen, gátlásos alak is megtetszik és mernek kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!