Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai világban a lányok futnak a fiúk után?
Ezt annyira nem értem. Manapság azt látom hogy a csajok futkorásznak a pasik után. És sokan már engem néznek hülyének hogy én mért nem teszem ugyan ezt. De szerintem ez akkora baromság. Vagy a srácoknak bejön :D
L/15
ez azért van így,mert a fiúk többsége(tisztelet a kivételnek) tök eltunyult,és csak várják h történjen valalmi.tudod ez a csordaszellem.egy csaj aki nem tud megmaradni a valagán elkezdi,és a többi csak fut utána
beee-beee
Szerintem ez egy szánalmas dolog....hogy a lányok így megalázzák magukat a fiúk előtt(ezt nem kéne sztem)
És igen....sok fiú még élvezi is ezt...vagyis elvárja a lánytól h fusson utánna:S Mert azt gondolják h ők nem fognak egy lány után sem futni...a lányok meg naívak és úgy gondolják h akkor ők teszik meg az "első lépést"közben a fiúk jót röhögnek rajtuk!!!:S
Tisztázzunk valamit: te az egyenjogúság híve vagy?
Ha igen - akkor mi is a kérdésed?
Amúgy bejön a srácoknak - különösen azért, mert ma már félénkebbek, mint régen (az egyenjogúság miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!