Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lány szép és nőies de belül gyermekien bájos?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy már úgymond a testem egy felnőtt nőé (18 leszek lassan) de néha még mindig kisgyereknek érzem magam. És sokan mondják, hogy ez aranyos dolog. Ez zavaró lenne számotokra? Gyermekien önfeledten tudok örülni mindennek. Ha boldog vagyok van hogy elsírom magam és szeretek nagy boci szemekkel bámulni. Magamban dudorászni, sétálni a járdaszegély tetején.

Persze emellett tanult vagyok és intelligens és tudok komoly is lenni, de a gyermeki énem nem tudom levetkőzni. Ez baj?

2012. febr. 23. 21:44
1 2
 11/11 AdamMatíz válasza:

Ne aggódj ezen ez nem baj! Az én barátnőm is ilyen és én ezt imádom benne, sokat lehet vele hülyéskedni meg röhögni, de ha kell komoly dolgokról is tudunk beszélni. Szerintem ennél jobb nincs is!

20F

2012. febr. 23. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!