Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért az agyon sminkelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért az agyon sminkelt mű cicababákhoz mentek oda gyakrabban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 15:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Cicababát nem rossz értelemben hanem arra értem a belevaló csinos,jó alakú,igényes,magára sokat adó csajok.

Toldi Zsuzsi mellette nagyon kedves,meg olyan nő,hogy istenem a fele királyságomat érte odaadnám.

2012. febr. 23. 18:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Igen, erre is céloztam, hogy már a cicababa szó alatt nemhogy nem mindenki ugyanarra gondol, de egyeseknél ez negatív jelző, míg másoknál pozitív.

Ó, és annyi elhanyagolt, igénytelen diszkóribit láttam én már... (: ezért nem az "ad magára" jut eszembe először, amikor őket említik.

2012. febr. 23. 18:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen van néhány diszkócsaj szerintem is akik hát hogy is mondjam nem voltak a helyzet magaslatán :)
2012. febr. 24. 09:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Kimondta hogy nem adok magamra. Nálunk a lyukacsos arcbőrű, turcsiorru lányok a menők, akik még csak nem karcsúak, ennek a képnek nem tudok megfelelni.
2012. febr. 25. 07:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Válasz, amiért az oroszlán is a beteg, legyengült, lassabb gnút szemeli ki a csordából
2012. febr. 27. 08:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Én azért ilyenekhez megyek oda, mert mind ilyen.

Ha látnék smink nélküli lányt hozzá mennék.

Írhatsz levelet.

21/F

2012. márc. 4. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!