Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért az agyon sminkelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért az agyon sminkelt mű cicababákhoz mentek oda gyakrabban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 15:49
1 2 3
 11/26 Diavolino44 ***** válasza:

Azert mert az elsodeleges cel a szex! S ezek a lanyok adnak a kulsore amit sajnos nem minden norol mondhato el!!

De kedves kerdezo ne legyel elkeseredve, mert a szexnel tobbet nem akarnak toluk. A tartos kapcsolat is szexen alapul. S ha a csaj mar nem ad magara, mert szult egy gyereket stb.... dobjak mint egy hasznalt kesztyut!

2012. febr. 23. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Minden nőt dobnak ha elhagyja magát,és erre a szülés sem mentség.

Kérdező adj magadra,sportolj,edz.

Igen rengeteg munka,fárasztó igen,szenvedés naná.

Nekem néha az alvás rovására is megy,úgyhogy másnap kőkemény szellemi munka meg egyetem.De a jó testű csajokért igenis kell áldozatot hozni,ahogy netek is a jó pasikért minden értelemben.

2012. febr. 23. 16:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elõttem levõhöz szólnék.

Ahhoz hogy egy nõ jól nézzen ki nem kell kiló smink, mûköröm, mûcici, meg mû mosoly.

Attól hogy egy nõ nem sminkeli ki magát agyonra és felöltözik rendesen még lehet ápolt és szép is.

Jah meg legalább ha én felébredek reggel nem olyan látvány fogad mint általában az ilyen nõkkel ;)

(Sajnos már volt tapasztalatom) persze kivételek mindig vannak...

Úgyhogy nyugodtan meghagyuk neked ezeket a lányokat ;)

2012. febr. 23. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:

én nálam az ilyen lányok csak a "hmm de megdugnám kategóriába" vannak

ezért könnyebb is odamenni hozzájuk mert lekoptat ch nem gond megyek 20 métert az utcán találkozok mégegyel

ha egy pasi normális kapcoslatot akar akkor nem egy olyan lányhoz megy oda

DE NEM MINDEN agyonsminkelt cicababa egy ribanc, valamelyiknél tényleg a "belső is jó" :) persze ritka, de van ilyen

2012. febr. 23. 16:33
 15/26 anonim ***** válasza:
bocsi javítom ma 16:20
2012. febr. 23. 16:35
 16/26 anonim ***** válasza:

Aki erre a lányra azt mondja,hogy nem szép,az nem tudom :)

[link]

Ő is egy effektive ,,cicababa"-nálam ez a fullos jó nőt jelenti.

Ő egy álomnő például.És okos is, ügyes, közgazdász lesz.

Ennyit a buta sztereotípiáról

2012. febr. 23. 16:37
 17/26 anonim ***** válasza:

16:37! Hát, ki kell hogy ábrándítsalak, de nekem nem tetszik.. illetve nem rossz, de nekem ő már túl izmos egy nőhöz képest:D Ez már sok:)

De még mielőtt bárki is beszólna, hogy naná hogy sok, hiszem én biztos valami "sörhasú kanapék királya" kategóriába tartozok, közlöm, hogy nem éppen..... ;) Sőt.. :)

Na de a lényeg, hogy az olyan lányok, akiket a kedves kérdező leírt, számomra csak egyéjszakásnak tudhatók be. Többre nem kellenek:D Ha normális párkapcsolatot szeretnék, nem ilyen lányokkal kezdek ki.

19/F

2012. febr. 23. 16:56
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
na még egy olyan kérdés, amit azért írt ki egy lány, mert ahelyett, hogy tenne azért, hogy ő is vonzó legyen inkább irigykedik meg mocskolódik! nem unalmas még?! ha úgy venném észre, hogy hozzám nem vonzódnak annyira a pasik, akkor nem leszólnám azokat akikhez igen, hanem megpróbálnék tenni azért, hogy engem is vonzóbbnak lássanak... irigykedni meg fikázódni lehet, de előbbre vinni nem fog!
2012. febr. 23. 18:04
 19/26 anonim ***** válasza:
Ez bizony igaz utolsó.Ehhez meg kell mozdulni és tenni a jó külsőért,rengeteg munka,pénz,elszántság.
2012. febr. 23. 18:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Kikérem nekem, még soha egyetlenegyszer sem mentem oda agyonsminkelt mű cicababához :D Így erőteljesen lefele húzom az átlagot.

Amúgy ezekről nem éppen az "ad magára" meg az "igényes" jelzők jutnak eszembe, valószínűleg azért, mert ahányan vagyunk, mind mást értünk ezek alatt.

Nálam a cicababa valami ilyesmi (negatív tartalmú szó): [link]

[link]

[link]

Ezek mindegyike rettentően visszataszító, már bocs.

Aki meg jóra gondol cicababa alatt, valószínűleg ilyesmi járhat a fejében:

[link]

Avagy igazából semmi extra, csak egyfajta egyszerűbb "diszkós" stílus, meg persze kevés ruha, hogy könnyen meg tudja nézni az alakját meg a testrészeit. Mondjuk még ez sem az igényes kategória, pláne nem az ezt hangoztató hímneműek részéről, mint itt némelyik válaszadó... (és nekem ez sem jön be olyan nagyon :D)

Az igényes jelzőhöz pedig kell egy bizonyos fokú elegancia és szerénység, ami a cicababákban abszolúte nincs meg.

[link]

[link]

Toldi Zsuzsát sem mondanám emiatt cicababának (bár jellemét nem ismerem), de nem tükröz beképzeltséget az arca a képeken. Az alakja viszont tökéletes. Egyáltalán nem túl izmos, csak divat lett félni a kicsit vagányabb nőktől. (Najó, lehet, hogy valakinek tényleg nem ízlése. De túl sok a társadalmi behatás ez ellen)

2012. febr. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!