Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, hogy a fiúk mostanában ilyenek?
Régen is ez volt, nyugi. Volt egy szűk réteg, akinek minden hétvégére megvolt a csaja, meg a maradék. Csak most az információ gyors áramlásának a korában már fél perc alatt megtudhatsz bárkiről bármit, míg régebben a szomszéd falu volt a világ vége.
2009. jún. 6. 10:12
Azért mernek alig megkérdezni egy lányt, mert elég sok csaj bunkó módon visszautasítja őket... nem szépen... hanem bunküó módon, ráadásul még a bnőinek is elmondja, hogy had röhögjenek ők is 1 jót!
U.I.:Akinek nem inge, ne vegye magára!
16/F
Menyus
2009. jún. 6. 11:13
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak! Írtó bunkó csajokkal és barátnőikkel találkoztam én is, persze vannak akik nem ilyenek, de a többség igen, és még az életkedvét is elveszik az embernek, amikor 10-12 h*lye p*csa rajtad röhög, mert esetleg megmerted kérdezni egyikőjüktől, hogy nem e jönne el veled valahová...
2009. jún. 6. 11:19
2009. jún. 6. 11:20
sőt olyanra is volt példa ,hogy tőlem kérdezték meg h járok -e vele én mondtam h igen erre ő röhögött és mondta h ezt bes..ptam mert cska kamuzott és most rajtam röhög a fél világ
16/f
2009. jún. 6. 11:38
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. De azokat a hülye csajokat se értem. nah mindegy. :S
tökéletesen igaza van a 2. kommentelőnek. (14/L)
de azért fiúk közül is van sok ilyen bunkó.
de pl velem már volt olyan hogy megkérdezett egy fiú akit nem igazán bírtam, meghát elég csúnyácska is volt... hogy járnék e vele. azóta se tudja senki.
szal szerintem mielőtt kikiabálunk valamit érdemes a másik szemszögéből is megnézni...meg azért kinek esne az ilyen jól? senkinek.
és a kérdéshez, nem minden fiú ilyen szerencsére.de mondjuk sosem tudhatom kik írnak ilyen kérédseke. lehet hogy olyanok akikre nem is gondolnék soa :D xD
2009. jún. 6. 12:12
Mert anyagiasak vagytok,csak a külső számit,meg hogy jó dúmája legyen,KB: ennyi tisztelet a kivételnek.Ha valaki nem a szavak embere,átlagosan öltözik,és nem a lovéba döglik bele akkor eséjtelennek érzi magát.
2009. jún. 6. 13:14
Vagy egyszerűen csak azt várják h a lány tegye meg az első lépés. Ami szerintem nagyon gáz és egy lány ne hívjon el egy fiút randizni és ne ő kezdeményezzen...a fiú dolga neki kell. Persze ezt döntse el mindenki h kinek mi. De nekem erről meg van a véleményem és az olyan fiúkról is akik azt várják h egy szó nélkül az övéké legyen a csaj...igen ám csak h itt szerintem már alapból nem lesz olyan a kapcsolat.(tisztelet a kivételnek) De persze lehet tényleg fél egy két fiú odamenni...de nem értem h mért kell félniük? Pedig szerintem ebből a szempontból a fiúknak jobb dolguk is van mint egy lánynak... ha megtetszik nekik egy lány menjenek oda v próbálkozzanak, de ne legyenek gyávák, hisz egy lánynak nem az a feladata h ő kezdeményezzen. le lehet pontozni, de akkor is ez a véleményem...
2009. jún. 6. 13:44
Mert csak a külső és a pénz számít. Ha valaki nem kigyúrt és nem energie cuccokba jár, az már fosfej...
És mert bunkók vagytok, nem lehet normálisan flörtölni veletek.
2009. jún. 6. 13:45
Kapcsolódó kérdések: