Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők azt mondják mindig hogy mennyire fontos a belső, meg hogy szeressen meg stb. És közben mégis azt nézitek hogy a fiú hogy öltözködik, van -e stílusa, van pénze, gazdag-e? Most akkor ez hogy van?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 18:29
11/14 A kérdező kommentje:
én az ilyen divatbuz*i díszmajmokra gondoltam akik jól öltözködnek és van 10ezer forintjuk és villogtatják diszkóba. és teli vannak csajokkal miközben oltogatják meg bunkóskodnak velük.
2012. febr. 22. 19:24
12/14 anonim válasza:
mert ezek fafej pasik és fafej csajok, ész nélkül nem épít fel értékrendet az ember. vagy a diszkóban csak d*gni akarnak, arra jó egy jó kis test, nem kezdenek verseket elemezni.
13/14 anonim válasza:
Nem muszáj, hogy gazdag legyél, de azért a személyi higiéniára figyelj oda, ergo ne légy igénytelen. Van úgy, hogy nem a külső, hanem a belső tulajdonságok azok, amit ugyanúgy értékelni lehet még abban az esetben is, ha egyáltalán nem vagy "szépfiú". Légy önmagad, hisz biztos vagyok benne, hogy Te is rendelkezel olyan egyedi tulajdonságokkal, ami vonzó lehet benned. Nem is kell gazdagnak lenned ahhoz, hogy szóba álljon veled egy Jó lány (szerintem már rég kihalt volna akkor a lakosság). Aki csak azért jön veled össze, mert sok pénzed van, azzal nem is szabad szóba állni. Ha valaki azért jön veled össze, mert úgy szeret, ahogy vagy, akkor cselekedni kell!!!
14/14 anonim válasza:
..kérdezö ez az a külsöt látod elöször.. a discosra én csak röviden nézek,mert tudom milyen öntelt lehet belül..hej csajok nézzétek van 10000Ft-om jeee..haha,minden nöt megkaphatok,hehe ..na és ilyen belül,beképzelt,barom ..tisztelet a kivételnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!