Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiból melyik a jobb: a szőrös vagy a nem szőrös?
Figyelt kérdés
mármint nem csak ott. hanem mindenhol?
vagy hol normális ha szörös a pasi?
2007. aug. 3. 11:50
1/24 anonim válasza:
szerintem ott lent legyen kopasz,de egy kis mellkas szörzet jol áll minden pasinak!az olyan férfias,de ez az én véleményem!
2/24 anonim válasza:
Szerintem "ott lenn" szőrös legyen, máshol pedig elfér egy kis szőr de ne túl sok.
3/24 anonim válasza:
Szerintem "ott"legyen szőrös de máshol ne nagyon.
4/24 anonim válasza:
Mint az előző hozzászólásokból is látszik, nője válogatja. Hogy az igazán helyes választ megleld erre a kérdésre, azt a nőt kell megkérdezned, akinek tetszeni szeretnél, akit el szeretnél csábítani. Elvégre csak az számít, hogy ő mit gondol, nincsenek erre szabályok.
5/24 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha szőrös mndenhol, a lényeg a mértéken van! :) jó, ha kiigazítja magán a szőrt MINDENHOL.
6/24 anonim válasza:
Szerintem intim területen ne legyen szőr. Bizonyos dolgokban nagyon zavaró tud lenni. De hónaljban se legyen szőr. Sokkal higiénikusabb. Melkason kis szőr nem zavaró. Nekem nem jön be a majomember típus. :) De mindenki máshogy van vele. :)
7/24 anonim válasza:
MIndenkinek más az izlése,szőrös,vagy nem szőrös,...az én izlésem azt mondja legyen szőrös mindenhol, de nagyon!!
8/24 anonim válasza:
A hónalj az mindegy mijen. OTT lenn pasi inkább szőrös, az férfiasabb, és milyen ha nincs?:olyan lehet mint egy meztelen csiga, az pedig undi.A mellhasa csak módjával, de legyen szőr, a háta pedig ne legyen, mert az nem sexi, és visszataszító... A kölök alatt pedig legyen, mert az ugy pasis, ha látni ahogy feljön a szőr...:D
9/24 anonim válasza:
Minnél szörösebb annál több a tesztoszteron a szrvezetben ebböl kiindulva minnél szörösebb annál férfiasabb.De azert a hónaljban nem art ha megszabadulsz tölle.
10/24 anonim válasza:
Hadd kérdezzek vissza: fagyiból melyik a jobb ízű? Az, amelyiket tölcsérben, vagy az, amit fagyyispohárban kap az ember?
Ugyanígy indiferens a felszolgálás módja. A minőséget nem z határozza meg a kérdezett esetben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!