Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vesz le a labadrol (lanyok)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz le a labadrol (lanyok)?

Figyelt kérdés
Milyen kell legyen egy fiu,hogy toltal belezugj es levegyen a labadrol?Kulso-belso tulajdonsagokra is kivancsi lennek.Foleg 15-17 eves lanyok velemenyere vagyok kivancsi de akarki irhat.Kosz elore is>ez valami ferfi-ideal szeruseg.
2009. jún. 5. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az érzelmi IQ-t akartam írni. Van olyan osztálytársam aki kitűnő tanuló, okos is (nem, nem magolásra célzok, az külön kategória), elismerem, de nem lehet vele értelmes dolgokról beszélgetni. Egyszerűen, mintha egy óvodás szintjén állna agyilag.

20:57-es voltam.

2009. jún. 5. 22:36
 12/13 A kérdező kommentje:
En ertem mire gondolsz , igy ertem enis.
2009. jún. 6. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom az ideálom. Hosszú szőke haj, magas ,fehér bőr, kék szemek. Vicces, őszinte, tiszteletben tart másokat, nem lusta ( ez alatt azt értem, hogy nem döglik állandóan a tv előtt, hanem el lehet menni vele akárhová :))
2009. jún. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!