Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon ciki volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon ciki volt?

Figyelt kérdés
Tegnap a vonaton -útban hazafelé- elaludtam és rádőltem a mellettem ülő fiúra. Szerintem vagy 1.5 órán keresztül aludhattam a vállán, mikor felébredtem mosolygott, én meg zavaromban azt sem tudtam mit csináljak, bocsánatot kértem és elkezdtem olvasni. :D
2012. febr. 20. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki .:-)
2012. febr. 20. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vicces: D De aranyooss:))
2012. febr. 20. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ismered a fiút? ezekszerint tetszett neki :)
2012. febr. 20. 10:14
 4/11 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Ha nem nyálaztad össze és nem zavarta, nem gáz :D
2012. febr. 20. 10:15
 5/11 Antimod ***** válasza:
100%
Aranyos sztori. Kicsit ciki, na és? Nem tehetsz róla, hogy elaludtál. Mindenkivel előfordult már ilyesmi. Egyszer még majd mosolyogva meséled az unokáidnak.
2012. febr. 20. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ciki de van ilyen... én is aludtam már el vonaton a legrosszabb az volt hogy saját magamra keltem fel hogy horkantottam egyet mert hátra csuklott a fejem...

örülj hogy csak ennyit tudsz az esetből, mert lehet elásnád magad a földbe, ha kiderülne hogy mondjuk horkoltál vagy ami rosszabb álmodban beszéltél, és ami még rosszabb ha lehetett is érteni miről beszéltél (és ezt már csak azzal lehet fokozni ha álmodban azt a srácot beszélted ki...) :D

2012. febr. 20. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tetszettél a srácnak. Ha zavarta volna a dolog, akkor felébresztett volna.
2012. febr. 20. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bejött legalább neked?:D
2012. febr. 20. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, ha olyan lány teszi ezt, aki tetszik. Ha meg nem olyan, akkor azonnal ébresztő van. Ergo a srácnak nem volt ellenére.
2012. febr. 20. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, sztem nem égő :). Én pl egyszer épp szálltam fel a buszra, az pedig nagyot rántva elindult. Elveszítettem az egyensúlyomat, és a mellettem álló 195 magas pasiba kapaszkodtam (pontosabban átöleltem a derekát) és így csüngtem rajta vagy 5 másodpercig mert ha elengedem akkor felbukok. Hát..csak mosolygott, de nekem ciki volt, bocsánatot kértem égő fejjel.
2012. febr. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!