Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki? ( többi lent)
Figyelt kérdés
az osztálytársaim szerint nagyon ciki mert nem csókolóztam még 14 évesen és ezt kicsit én is belátom... a kérdésem az lenne, hogy ez tényleg ciki-e és van-e más is így mint én?2012. febr. 11. 19:57
2/24 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 11. 20:00
3/24 anonim válasza:
egyáltalán nem az inkább legyél büszke rá... 14 évesen nem annak kéne a legfontosabbnak lennie hogy ki smárol és ki nem.
4/24 anonim válasza:
Nem, nincs ebben semmi szégyellni való.
5/24 anonim válasza:
Ugyan már, miért lenne ciki? Én lassan 22 éves fejjel ugyanitt tartok, de nagy ívbe teszek arra, hogy mások mit gondolnak erről! Ameddig te nem érzed cikinek addig nincs baj! :)
6/24 cathilina válasza:
Én 17 voltam, de még így is én csókolóztam a legfiatalabban a barátaim közül.
7/24 anonim válasza:
ne foglalkozz velük.. az osztálytársaid több mint a fele már nem szűz ez alapján, és ez lenne a következő amivel cukolnának
8/24 A kérdező kommentje:
igazából azzal is cukkolnak, hogy nincs barátom
2012. febr. 11. 20:11
9/24 anonim válasza:
Az egész a versengésről szól, hogy ki csókolózik először, kinek van előbb barátja stb, de ne gondold azt, hogy boldogok is és jól érzik magukat. 14 évesen még nem tart ott egy lány, hogy barátja legyen, semmiből nem maradtál ki. Elrontják az életüket avval, hogy ilyen felelőtlenül élnek, meg is bánhatják. Ne akarj te is olyan lenni, mint ők, hidd el, nagyon rosszul gondolkodnak.
10/24 anonim válasza:
Nem ciki. Ne foglalkozz az osztálytársaiddal... Szánalmas, hogy ide jutott a fiatalság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!