Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a mellem mint a képen láthatóknak, ez ciki?
Egy régebbi kérdésben láttam a képeket
Itt a jobb oldali lányka:
Talán egy icipicit nagyobb, de ugyanilyen formára, a mellbimbó is meg minden.
Na most ahogy nézem ők ilyen 10-12 éve körüliek, én meg 15 vagyok,lassan 16, elég vékony vagyok genetikából kifolyólag (szüleim, és nemtudok hízni sajnos)
Ez most akkor nagyon ciki?
láthatónak*
a bal oldali lányé nem olyan
De jó neked hogy 16 évesen ilyen melleid vannak!:)
Nekem 23 évesen kb ekkora!SAJNOS!!!!!!!!
Nem vagyok fekete amúgy, csak az alakjára és kinézetre meg méretre értettem. :)
Mégegy kérdés:
Tényleg ennyire gáz a mai világban vékonynak lenni? :( Egyszerűen állandóan mindenhol megkapom hogy hízzakmár, oylanvagyok mint egy csontkollekció (pedig annyira szerintem nem de lényegtelen) és hogy mennyivel szebb egy husosabb lány...De ha egyszer nemtudok hízni? :(
Sokszor mondták már aztis hogy csak a kutyák játszanak csontokkal...
Amúgy van barátom másfél éve, de ezen az egy önbizalmi hiányosságomon nemtudott segíteni :(
Én szeretem a csont lányokat is nagyon, ha nem olyan betegesen mesterségesen csontok.
Bár úgy is lehetne élvezni, de jobb, ha inkább vékony.
Normálisan nézzen ki az a lényeg. Van aki nagy darab és olyan, mint egy tehén, de van aki még nagyobb, mint a tehén és mégis szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!