Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden álszentséget félretéve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden álszentséget félretéve, van olyan férfi, akinek ez nem tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 19. 18:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a lány, az eddigi barátnőim mind így néztek ki és most is ez az elvárás. Én egy igényes férfi vagyok, aki ad a külsejére és elvárom a nőtől, hogy ezt hatványozottan tegye meg. Kérdező, válaszolva a kérdésedre, nincs olyan hetero pasi, akinek ez nem jönne be, maximum olyan, akinek nincs önbizalma és nem tudna egy ilyen kinézetű leányzóval mit kezdeni, és vagy hamar ellőné, vagy fel sem állna neki.
2012. febr. 19. 23:10
 22/22 anonim ***** válasza:

Így van utolsó nagyon igazad,olyan vagy mint én,csak ilyen nők jöhetnek nálam szóba,mert egy igényes,sportos,izmos,karrierben is felfele ívelő pasi vagyok.Elvárom,ha én adok magamra akkor a nőnek is kötelessége ugyanúgy és ez a csaj első osztályú,aki meg mást mond az csak irigy és ezzel nyugtatja magát,mert egy ilyen csajhoz kőkemény rostán kell átmenni:jól tudj nyalni de úgy hogy sikítson,jól tudj dugni,élvezzen el vagy 3-4-5* is,legyen pénzed,komoly karriered,legyél edzett izmos,ápolt,hajad legyen belőve,vidd el nyaralni is.Ezeket csak páran tudjuk teljesíteni,és lám ilyen nőket szerzünk meg,de ehhez rengeteg munkát bele kell tenni,amire sajnos lusták sokan.

Előző,hol szeded ezeket a csajokat?Én is mennék olyan helyre,ahol kaphatóak is rá,mert sajnos a normál szórakozó helyeken ilyen top10++ csajokat nem igazán látni,hol vannak a legtöbben?

2012. febr. 29. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!