Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden álszentséget félretéve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden álszentséget félretéve, van olyan férfi, akinek ez nem tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 19. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ruhában nagyon jól néznek ki az ilyen dolgok, de szerintem te sem szeretnéd ha karóba húznának egy 50 cm-es lószerszámmal. Szóval lányok. Minden álszentséget félretéve, van közületek olyan, akinek ez nem tetszik:

[link]

?

2012. febr. 19. 18:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Vagyis 9-es.
2012. febr. 19. 18:09
 13/22 anonim ***** válasza:

A pláza cicák nem így születnek ők lesznek azok

Másik dolog én nem tudom elképzelni őket oda adó anyának mikor ha letörik a műkörmük félnapokat ülnek a műkörmösnél!

Az megint más dolog hogy szépek csinosak és így a férfiak meg akarják őket b.....

2012. febr. 19. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kéri, egyszer megcsinálom ...
2012. febr. 19. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Igy vasárnap estefelé, kiéhezve... nem kéne kétszer mondania... nem vagyok álszent, csak egy ivarérett és partnernélküli férfi...
2012. febr. 19. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Nincs annyi pia, amennyi után ez megszépülne a szememben.

Nem szeretem az agyonszilikonozott szolilotyókat.

2012. febr. 19. 18:50
 17/22 nimród84 ***** válasza:
Szerintem gyönyörű nő.
2012. febr. 19. 19:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Uhh, énis ilyen akarok lenni egyszer :) Csak kisebb mellekkel.:D
2012. febr. 19. 19:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy nézzük.

Szabályos arc, test, tiszta bőr, tiszta haj, nagy, gömbölyű mellek. Ilyen szempontból szépnek mondható.

Másrészről viszont megvan az egész "szellemisége", amit képvisel, amihez tartozik egy bizonyos fokú viselkedéskultúra, a sztereotípia szerint kacsaszájpózolás, affektálás, beképzeltség, flegmaság, butaság, közönségesség. Ez a viselkedéskultúra viszont nagyon, de nagyon nem jön be, így ha ilyesmi a csaj élőben, akkor nézhet ki bárhogy, nem tetszik. Ha viszont normál, rendes, aranyos, kb. akkoris nézhet ki bárhogy, nem fogom csúnyának tartani. Egy képpel nem tudok mit kezdeni. Jó, jó, de mondjuk így á la natúr sem tetszik annyira, hogy nyáladzva forduljak le a székről... (:

2012. febr. 19. 19:59
 20/22 anonim ***** válasza:
azért én jól megbasznám
2012. febr. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!