Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet intelligens fiúkkal/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet intelligens fiúkkal/férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mint pl. a Big bang theory c. sorozatban a szereplők, ha a való életben is léteznének. sok ilyen ismerősöm van, de mindnek van barátnője. az egyetem pl. jó helyszin lenne, de még csak gimnáziumba járok, 18 éves vagyok.
2012. febr. 19. 17:48
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Mit értesz intelligens alatt?

Olyat, aki nagyon művelt? Vagy olyan elvont zseni típus?:D

Ha csak 'halandó' okos pasi kell akkor szerintem nincs nehéz dolgod. Mellesleg nem lehet túl izgalmas egy ilyen pasival lenni, legalábbis akik a csoportomból matek kiddiek azok elég elvontak, ja és hamar kopaszodnak is :D

Ne keverd a sorozatot a valósággal :)

Amúgy, ha csak azért kell ilyen pasi, mert biztos megbecsül, szerintem rosszul állsz hozzá, meg nem is biztos, hogy így lesz. Huh, elég kusza lett, de remélem valamennyire érthető lett.

23F

2012. febr. 23. 21:08
 42/56 A kérdező kommentje:
igen, azért kell, hogy megbecsüljön, de irtam is valamelyik kommentbe, h persze igy sem biztos. halandó is elég, persze, csak lehessen vele beszélgetni, hozzá tudjon szólni komolyabb témákhoz is.
2012. febr. 23. 21:14
 43/56 anonim ***** válasza:

Intelligens, értelmes fiúnak tartom magam, sőt inkább mások mondták eddig is rám, hogy okos vagyok, de azért persze én is tisztában vagyok vele, hogy nem egy agyilag zokni ember vagyok.

Ha van kedved írj üzenetet, én nem zárkózom el az ismerkedés lehetőségétől, a többi rajtad áll.

22/F

2012. febr. 23. 21:15
 44/56 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem itt akar ismerkedni, mivel akkor nem kérdezte volna meg, hogy hol lehet ilyenekkel ismerkedni ;-)
2012. febr. 23. 21:18
 45/56 A kérdező kommentje:
igen, alapból nem neten, és főleg nem itt szeretnék ismerkedni, de sosem lehet tudni, hiszen az internet világában élünk.
2012. febr. 23. 21:19
 46/56 anonim ***** válasza:
Más pedig szerintem nem nagyon marad :D Maximum ha besétálsz egy intézménybe és félrehívsz embereket :D
2012. febr. 23. 21:30
 47/56 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok olyan, aki csak úgy odamegy idegenekhez, úgyhogy ez kilőve.
2012. febr. 23. 21:32
 48/56 anonim ***** válasza:
hát a Trefortban! hol máshol? O.o ???????
2012. márc. 2. 22:25
 49/56 A kérdező kommentje:
XDXD igaziból a kérdés már tárgytalan, az egyik válaszoló bebizonyitotta, hogy pont itt.:)
2012. márc. 4. 01:27
 50/56 anonim ***** válasza:
bebizonyítom én is neked, ha türelmes vagy :):D
2012. márc. 4. 01:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!