Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet intelligens fiúkkal/férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mint pl. a Big bang theory c. sorozatban a szereplők, ha a való életben is léteznének. sok ilyen ismerősöm van, de mindnek van barátnője. az egyetem pl. jó helyszin lenne, de még csak gimnáziumba járok, 18 éves vagyok.2012. febr. 19. 17:48
11/56 Macs1209 válasza:
Itt is van pár kommentelő, aki átlagon felüli intelligenciával rendelkezik. De azon vagy 30+-osok, vagy meg se mernek nyikkanni.
12/56 anonim válasza:
Az biztos, de egyik sem lesz egy Brad Pitt erre kèszülj fel :)
13/56 anonim válasza:
Mi az, hogyha lenne végre barátnőjük? Attól hogy te csak idiótákkal jöttél eddig össze, még nem kell másokat lesajnálni.
14/56 anonim válasza:
Akiken sokan röhögnek?
Nem mindegy, hogy azért, mert jó a srác humorérzéke, vagy azért, mert olyan a srác amilyen.
Örülni meg minden fiú örül egy lánynak egy olyan lánynak, aki tetszik is neki...
Most neked komplexusaid vannak, azért egy olyan fiút szeretnél, aki elfut, ha egy lány csak ránéz? Nem értelek.
19F
15/56 A kérdező kommentje:
aki nem csajozós, visszahúzódó és ezért nem volt, vagy csak nagyon kevés barátnője. nem lesajnálom őket, én pont ilyet szeretnék. a külső nem számit, csak hogy normális legyen, ami nem mindenkinél ugyanazt jelenti.
2012. febr. 19. 18:06
17/56 A kérdező kommentje:
pest mellett.
2012. febr. 19. 18:10
19/56 anonim válasza:
én is pest mellett lakom, csak 80km-el mellette:)
kérdező, amúgy a gyik tele van ilyenekkel, akit keresel :)
20/56 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok a netes társkeresés hive, ezért nem is tudom, hogy kéne "nyomulnom", főleg lány létemre. én konkrétan pest mellett, ahol véget ér újpest, ott kezdődik a város, ahol lakom.
2012. febr. 19. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!