Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk mivel tudják felhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mivel tudják felhívni a lányok figyelmét?

Figyelt kérdés

Ha a lánynak nincsen teljesen lapos melle, akkor konkrétan felvesz egy kivágott felsőt, esetleg push-up melltartót, és meg van oldva a figyelemfelkeltés.

Ugyanezt megteheti a fenekét és lábait illetően, mondjuk egy rövidebb szoknyával.

Nem értek a sminkhez, de azt megfelelően használva szintúgy sokat tud dobni magán.

Kérdés, hogy mi marad a fiúknak?

2012. febr. 19. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondoltam h nő írta, ugyanis ti hiszitek azt magatokról, h ezek számítanak nektek :)
2012. febr. 19. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ne ne szűk felsőt kérlek ne :D

16L

2012. febr. 19. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
"Kedvesség, figyelmesség, mosolygás, humor." - ezekkel önmagában tényleg semmire nem lehet menni. Amíg nem csajoztam én is azt hittem hogy ennyi elég lehet, de be kellett látnom, hogy ez nem így van. Néha kicsit bunkónak és lekezelőnek is kell lenni, és éreztetni hogy a nő csak másodlagos, kicsit le kell sz@rni. Mielőtt jönnének a lányok és leordítanák a fejemet, hogy ez nem így van, meg én biztos a rib@ncokra bukom, elmondanám hogy nem rájuk bukom, és nem is úgy értem hogy tajparasztként kell viselkedni a lányokkal. Mert az tényleg nem jön be egy normális lánynak sem. De ha úgy érzitek, hogy kelletek, ha azt érzitek nem kell kaparnotok a pasiért, akkor már nem is érdekes az egész. Mindenkinek az kell ami kicsit elérhetetlen, amiért küzdeni kell. Ha egyfolytában kedves figyelmes mosolygós humoros hűdejófej csávó vagy, akkor nem fogsz kelleni.
2012. febr. 19. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem az előző hozzászólóval.
2012. febr. 19. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát, én nem tudom...

Elvileg egyet tudok érteni én is ezzel, mert logikus. Ám én nem szoktam taktikázni, megjátszani magam, és kimondom, hogy mit akarok, akarok-e valamit stb. Ez általában meglepi a pasikat, nem is mindig értik/ tudják kezelni. Szóval nekem nem jön be az ilyen hozzáállás, én sem szoktam így... nálam maradnak a korábban felsoroltak. De általában valószínű, hogy igazad van.

2012. febr. 19. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:

A 13-snak teljesen igaza van,én is ezt tapasztaltam

19F

2012. febr. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!