Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mivel tudják felhívni a lányok figyelmét?
Ha a lánynak nincsen teljesen lapos melle, akkor konkrétan felvesz egy kivágott felsőt, esetleg push-up melltartót, és meg van oldva a figyelemfelkeltés.
Ugyanezt megteheti a fenekét és lábait illetően, mondjuk egy rövidebb szoknyával.
Nem értek a sminkhez, de azt megfelelően használva szintúgy sokat tud dobni magán.
Kérdés, hogy mi marad a fiúknak?
ne ne szűk felsőt kérlek ne :D
16L
Hát, én nem tudom...
Elvileg egyet tudok érteni én is ezzel, mert logikus. Ám én nem szoktam taktikázni, megjátszani magam, és kimondom, hogy mit akarok, akarok-e valamit stb. Ez általában meglepi a pasikat, nem is mindig értik/ tudják kezelni. Szóval nekem nem jön be az ilyen hozzáállás, én sem szoktam így... nálam maradnak a korábban felsoroltak. De általában valószínű, hogy igazad van.
A 13-snak teljesen igaza van,én is ezt tapasztaltam
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!