Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Múló, alig látszó herpeszt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múló, alig látszó herpeszt is át lehet adni?

Figyelt kérdés
Életem első csókjára készülök, erre egy hete kijött a számon a herpesz. Rögtön elkezdtem kezelni, hogy minél előbb múljon. Már alig látszik valami, csak egy kis piros folt van a helyén. Nem viszket, nem fáj, már semmi nem irritálja, csak a heget érzem a nyelvemmel ha megérintem. Lehet ettől még herpesze a barátnőmnek, ha megcsókolom?
2009. jún. 5. 00:11
 1/8 anonim válasza:

A bara'tno''d sza'ja'to'l fu''g...!

Lehet,hogy nem e'rze'keny az o'' sza'ja,de ha e'rze'keny akkor lehetse'ges,hogy elkapja,ha te me'g e'rzed a sebet.

2009. jún. 5. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:

(Off) Első: tetszenek az ékezeteid :D

Ha jól tudom ekkor már nem fertőz a herpesz :) És igen,kérdés,hogy a lány mennyire hajlamos erre..Nekem is sajnos gyakran kijön,de barátom még egyszer sem kapta el szerencsére pedig nem tudjuk meg állni :)

Kend naponta többször,amíg teljesen el nem múlik,ne sajnáld a krémet ;)

Sok sikert a csókhoz,remélem idő előtt elmúlik ;)

2009. jún. 5. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint a herpesz múljon el idő előtt...a csók tartson sokáig :D ;)
2009. jún. 5. 00:25
 4/8 anonim válasza:

E'nis birom az e'kezeteket :P

Amugy meg tapasztalatbo'l irtam,hogy ha a seb meg ott van akkor elkaphatja...de nem valo'szinu''...

2009. jún. 5. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, én biztos nem fogom kibírni, hogy ne csókoljam meg a Kedvesem, hiszen 2 hete láttam utoljára... és az én számon is éppen most van múlóban a herpesz... Úgyhogy remélem, nem fogom neki átadni... mert különben újabb napokat kell várnom, hogy találkozzunk és megcsókolhasson. (Távkapcsolat hátrányai c. fejezet)

De szerintem a tiéd már nem fertőz.

"A következő szakaszban a hólyagok kifakadnak, helyükön nedvedző fekély alakul ki. Ekkor herpeszvírusok kerülnek a felszínre, a betegség ebben az időszakban a legfertőzőbb. Végül a hólyagok leszáradnak és pörkösödnek, a seb heg nélkül gyógyul." - az idézet szerint akkor a legfertőzőbb, amikor hólyagos. A tiéd már nem az. :)

22/L

2009. jún. 5. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi mindenkinek a válaszokat. szerintem nem fog eltűnni teljesen, de valszeg én sem fogom kibírni, hogy meg ne csókoljam.
2009. jún. 6. 00:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi mindenkinek. Valszeg nem fog eltűnni teljesen, de már nem tudom türtőztetni magamat, már így is sokat vártam. Remélem nem lesz herpesze.
2009. jún. 6. 00:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Hm. (idióta Firefox)
2009. jún. 6. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!