Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek ezzel a képpel? Fiúk, lányok nektek melyik alkat tetszik?
2012. febr. 18. 15:19
31/37 anonim válasza:
az első szép, csak rövidek a kezei XD de amúgy tényleg szép. :) nem halnék bele ha ilyen lennék (csak a kezek, a kezek miért ilyen rövidek??)
ha nem hízok tovább, akkor a 2. leszek, és az tetszik is, a combjával sincs baj. :D
a harmadik lábszára ijesztően vékony, különösebb bajom nincs vele. (de sosem lennék ilyen o.o bakker, kicsit elesnék, és azonnal széttörne a lábam XD )
13/L vagyok, tehát, nekem mind tetszik, csak az elsőnél a kéz, harmadiknál a lábszár XD
32/37 anonim válasza:
Az eső az kicsit husis de nem jó,a második az ok,a harmadik az kutyának való!
33/37 anonim válasza:
Nekem lányként is a középső az ideálom. Erőteljesen közeledek feléje már. :D
34/37 anonim válasza:
Én is 12-es vagyok, de dagadtabb, mint a középsö.
Viszont szerintem 95%-unk ismeri az eredeti képet, az tükörképe ennek, és ez a kép el van torzítva, a husisabb csaj vékonyabb ennél, szerintem a középsön is változtattak...
36/37 anonim válasza:
ja ez így van a nők mindig túl vékonyak akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!