Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek ezzel a képpel? Fiúk, lányok nektek melyik alkat tetszik?
Az 1. mert azon van valami, nem csak bőr és csont:$
15/F
Nem vastag az, csak zömökebb típus. Tény, hogy csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani. :P
Egyébként 2.
"Tény, hogy csak a kutyák szeretnek csontokkal játszani. :P "
Én a 3. vagyok, najó a lábam nem ennyire vékony, de kérlek ezt fejezzétek már be (ezt a szöveget) én speciel alkatilag vagyok ilyen nemtudok hízni, és nagyon rossz állandóan ezt a szöveget olvasni mindenhol, az önbizalmam ígyis minuszban van...:(
Bocs utolsó, nem ellened irányult. Én egyszerűen ilyen vagyok. Nem szeretem a vékony nőket, akár alkatilag ilyen, akár azért, mert a hülyélye halálra koplaltatja magát.
Te legalább belátod, hogy nem ez az egészséges, és minden bizonnyal szeretnél kissé kerekebb lenni. Csak tudod a sok buta tyúk nem így van ezzel. Képes anorexiába esni, mert "az jön be a pasiknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!