Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek ezzel a képpel? Fiúk, lányok nektek melyik alkat tetszik?
Persze én ezt mind tudom, csak egyszerűen elolvasom és rossz érzés...És szerintem nem egyedül vagyok így vele :/
Hát sajnos ilyen az élet. A kövéreket szerintem többet csúfolják, mint a vékony lányokat. Senki sem lehet tökéletes.
Az én köreimben csak a vékony lányokat cseszegetik mindennel...A kövéreket tisztelni kell, ha valakinek aztmondod dagadt, lecsesznek hogy "hogylehtsz ilyen bunkó?!" majd ugyanez az ember aki ezt mondta, aztmondja rám hogy milyen undorítóan deszka és vékony vagyok (pedig nemannyira de lényegtelen ez most) majd lenéz...
Szerintem pedig ugyanúgy békén lehetne hagyni a kövér és vékony lányokat és fiúkat is...Mindenkinek rosszul esik ha a külsejét kritizálják..
# 25
Sajnos ezt nem én szabályozom. :)
Hát nemtudom, én nemszeretnék elszállva lenni attól hogy vékony vagyok, nemis akarom hogy istenítsenek, csak egyszerűen ne csúfoljanak. Ennyi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!