Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépnétek a helyemben?
Van egy srác, akivel igazából alig ismerjük egymást, de mondjuk úgy "szerelem" első látásra, az a tipikus eset, amikor első pillanattól kezdve a két fél teljesen odavan egymásért. Néhányszor beszélgettünk, de tényleg izzott a levegő.
Aztán bevallotta nekem, hogy nagyon tetszem neki, egyfolytában rám gondol, ...stb
De van barátnője, úgyhogy nem fog velem kikezdeni meg semmi, de mindenképp akarta, hogy ezt tudjam...
1-2 héttel később felkeresett, hogy ha legalább egy esélyt adok neki, hogy találkozzunk,szakít a barátnőjével (mármint mielőtt találkozunk...)
Mit kéne tennem? Évek óta együtt vannak, és akkor jövök én, akit jóformán nem is ismer, és tönkretegyem a kapcsolatát? Ez annyira gerinctelen dolog.
Viszont egyfolytában csak rá tudok gondolni... és tudom, hogy ő olyan tipikus "jó fiú" egyébként, az élet minden terén, csak most lehet kicsit elcsábult, de nem kéne visszaélnem ezzel a helyzettel...
Vagy hülyeség ezen rágódni? A kapcsolatuknak már úgyis mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!