Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepnétek meg a párotokat egy ilyen alkalommal?
Ez attól is függ, hány évesek vagytok. Tizenéves korban még akár plüssállatot is adhadsz egy lánynak így az elején. De ha ő ennél komolyabb, akkor vegyél neki egy csokor szép virágot(mondjuk rózsát).
Nem hinném, hogy már most ékszert kéne neki adni, az ráér majd az első évfordulótokon, a féléves szerintem még nem akkora esemény.
20 évesek vagyunk mind a ketten. nagy a szerelem, de az ékszert egy kicsit túlzásnak tartanám, akkor később már házat kell vennem? :):)
rózsacsokor az oké, de hát szálat? állítólag páratlant kell venni, ez igaz?
nekem a vacsi tetszik, meg a virág:) vagy adhatnál neki valami különleges élményt mondjuk gyertyafényes szeretkezés valami kellemes zenével, előtte egy kényeztető masszázs, és egy üveg behűtött pezsgő az ágy mellett...:) én mint csaj ettől tutira elolvadnék:P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!