Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, mi a véleményetek a rendőr pasikról? Összejönnétek egyel? Ill. mi olyan vonzó bennük?
Tény, hogy nagyon vonzóak az egyenruhájukban - mondjuk én alapból odavagyok az egyenruháért, ahogy írta előttem valaki, náluk csak a katonák vonzóbbak.
Viszont, hogy összejönnék-e eggyel, az más kérdés. Az teljesen egyénfüggő. Lehet akármilyen szexis az egyenruhájában, ha egy nagy paraszt. :)
Az én apám is rendőr volt, de én túlléptem ezen.
Persze, hogy összejönnék... mindig is izgatott milyen lenne, ha mondjuk megbilincselne a rendőrpasim, és így szexelnénk egy piszok jót! :D
Én nem tartom különösebben vonzónak az egyenruhásokat. Volt dolgom rendőrrel, de nem lett komolyabb, de nem a szakma miatt. Meg nekem az erős, izmos pasik sem jönnek be, jobban szeretem a vékony srácokat, lehet, hogy ez egyenruha is ezért nem vonz, mert "túl férfias." De ez nem jelenti azt, hogy kizáró tényező, csak azt, hogy ettől önmagában még nem vonzó.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!