Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejönnek nektek a rendőrök? Ha igen, miért? Mit tennél, ha megtudnád, hogy épp tetszel egy rendőrnek? Örülnél?
csípem őket, főleg ha rossz vagyok, mert olyankor mindig jól megbüntetnek :D
na jó, csak vicceltem
nekem bejönnek az egyenruhás fickók :)
"Bejönnek nektek a rendőrök?"
Nem ezen múlik.
"Ha igen, miért?"
Ugyanazért, mintha nem lenne rendőr.
"Mit tennél, ha megtudnád, hogy épp tetszel egy rendőrnek?"
Ugyanazt, mintha egy nemrendőrnek tetszenék.
"Örülnél?"
Nyilván.
nekem bejönnek! :D
és majdnem volt egy rendőr pasim... :P barátság lett a vége. azóta is jóban vagyunk.
nekem nem. semmi ilyen aggressziós cselekményhez akár kicsit is közel levő, veszélyes munkájú (rendőr, kommandós, katona stb.) nem tetszik. félek tőlük, ridegnek, kibékíthetetlennek, érzéketlennek tűnnek.
a mentősök viszont tetszenek és a tűzoltók is bár az ő munkájuk is veszélyes ők az egyetlen kivételek.
Inkább az egyenruha vonzz, nem pont a szakma. No persze ez más egy tűzoltónál, mert ott ne valami mutatós az az egyenruha. :)
Sok csinos fiút látok rendőrök között, ezért ha szerencsém lenne, biztos olyannak tetszenék, aki nekem is tetszik. Annak pedig örülnék, mint minden más lány.
24/n
tegnap 23:31
Agresszív cselekedethez köthető tabu, de a mentős nem az? Tisztázzuk. Ha nincs agresszió akkor tizede ennyi mentős kéne csak.
Ahogy a felettem szóló is említette, a "Magyar nácik" (a karszalag és a nem barátságos kommunikáció miatt kapták ezt az elnevezést az ellenőrök) is egyenruhások.
"Agresszív cselekedethez köthető tabu, de a mentős nem az? Tisztázzuk. Ha nincs agresszió akkor tizede ennyi mentős kéne csak."
Túl sokat CoD-ozol kedves előző, vagy csak szimplán szerencsés vagy és nem nagyon voltál még kórházban. Amit írtál úgy baromság ahogy van. Az erőszakos cselekmények minimális arányban adna munkát a mentősöknek. Sokkal több hívás érkezik otthoni balesetek és rosszullétek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!