Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél/gondolnál ha megismerkednél egy férfival akiről megtudnád hogy Lamborghinie (is) van?
Tegyük fel hogy egy teljesen hétköznapi autóval menne érted, elhozna a házához egy vacsorára és ott szembesülnél azzal hogy a félig nyitott garázskapun keresztül kifigyel a Lamborghini.
Mit gondolnál? hogy vmi maffiózóval randizol?
Persze nem teljesen életszerű a dolog:)
Ha van egy menő kocsija csodálkoznék, hogy miért a simával jött értem? :D
Amúgy... szerintem pont leszrnám... Pasimnak biciklije sincs, mégis házhoz jövök és szeretem. :)
Itthon kb. 30 db Lamborghini van. Ebből 25 bűnözőé és 5 lottónyertesé. Úgyhogy megkédezném, hogy szerencsés fajta-e és ha nem akkor tipli.
Értelmes ember aki ha meg is keresi rá a pénzt (mondjuk akinek nincs milliárdos vagyona annak ilyen autója sem) az soha az életbe nem venne ilyen autót.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:13
Hülyeségeket beszélsz...
nem 30 lamborghini van itthon, az viszont tény h kevés van... És elmondanám neked h miért van kiurva kevés... nem azért mert az embernek nincs rá pénze, mert nagyon sokan megtehetnék. Hanem azért mert itt magyarországon nehéz fentartani. Alkatrészt nehéz beszerezni hozzá, nem lehet minden nap használni mert tönkremegy, és ezekre a fasza magyar utakra se a legjobb... Itt miskolcon van egy pali akinek gallardoja van de ha a házát megnéznéd elröhögnéd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!