Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a meleg tanáromba. Mi legyen? Ne azt írjátok, hogy "felejtsd el", nézzétek meg a többit, lent
Igazából nem az érdekel, hogy most akkor mi lesz, mert tudom, hogy semmi. Nehezen, de majd csak túlélem valahogy.
Csak szerintem ő tudja.
Akárhányszor csak szembemegyek vele a folyosón, és észrevesz, villámgyorsan megpördül, és fél a szemembe nézni. Viszont azért a barátja szeretnék lenni, mert nagyon értelmes, és szuper vele beszélgetni, attól függetlenül, hogy szexuálisan is vonzódom hozzá. Megbeszélhetném vele, persze, de azt sem tudja, hogy én tisztában vagyok azzal, hogy ő meleg. Mit tehetnék?
21:22, lehet, hogy félreértem, de hogyan jöhetnék be neki, amikor mondom, hogy meleg?!
ebben az évben tanít már csak, kivéve ha megyek az ő faktjára jövőre...csak azt nem értem, tényleg, hogy miért van láthatóan zavarban előttem.
És például volt már olyan (nem is egyszer)hogy az óráján elsítam magam, és erre ő is elsírta magát, persze nem olyan durván, de azért én láttam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!