Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az ilyen testalkatú pasik? (kép)
Ne értsetek félre, nálam sem minden a külső.. De azért nem lenne rossz végre kifogni egy olyat, aki törődik azzal, hogy hogy néz ki, és nem egy alpári bunkó..:)
Én majdnem ilyen jól nézek ki :) Csajom sincs most :D
Alpári sem vagyok ...Jó leszek? Amúgy én is kondiba járok..Ott vannak hasonlók. csak olyat nehéz kifognod aki nem nagyképű, mert az izommal az arc is nő
21F
Ez az egyetlen nap, amikor nincs edzésem:) amúgy én sem ülök egész nap a gép előtt, sőt..
Az túl szép lenne, ha te is majdnem így néznél ki, nem lennél alpári, vagyis akkor hogy hogy nincs barátnőd?:) vagy az arccal van a gond?:D
Hát alapadatokkal szolgálhatok, mivel nem publikus a többi..:)
18 éves leszek, 160cm "magas" vagyok, 48-49 kg. Sportolok, tehát nem vagyok zsíros és plöttyedt..
Hát, rendben hogy izmosak, de ha te ezen a "szinten" vagy, kérdezö, akkor ellég fura hogy eddig nem találkoztál ilyen testalkatú fiúkkal..
Mert nem valami magas szint, úgy értem, mindenki aki felnött és 70-75 kg körül van, ilyen teste van.. kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!