Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gáz ha egy Férfi fodrász?
Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg de nagyon szeretnék fodrász lenni.
Normális Válaszokat kérek
2012. febr. 16. 15:52
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat kivéve utolsó elötti elöttinek
2012. febr. 16. 16:18
12/21 A kérdező kommentje:
És ha nmezdok egyáltalán rajzolni az ugye nem kizáró ok(kézügyesség)
2012. febr. 16. 16:19
13/21 anonim válasza:
Nem kell rajztudás:)Fodrászsuliba kell menni(középsuli),vagy fodrász okj.
Amúgy szerintem nem gáz.
14/21 anonim válasza:
Az én ex-barátom is fodrásznak tanult, nagyon ügyes keze volt hozzá, és szerette is nagyon (a mai napig is szereti). Több, mint 2 évet voltunk együtt, boldogok voltunk, a szakításunkhoz sem volt semmi köze a szakmájának :D Szóval egyáltalán nem gáz, aki igazán szeret, annak úgyis csak az számít, hogy szeresd azt amit csinálsz :)
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 16. 16:44
16/21 anonim válasza:
Kedves László!
Nagyon értelmes választ adtál. Az én férjem történetesen fodrász, és képzeld nem meleg, sőt! Sajnos imádja a nőket :)) És van két szép kislányunk is. Nem mellesleg pedig elismert a szakmájában és még meg is élünk belőle.
Egyáltalán nem gáz, szerintem sokkal másképp dolgoznak, mint egy nő, ők talán férfi szemmel is nézik a munkát. Az biztos, hogy érzék kell hozzá!
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 16. 19:15
18/21 anonim válasza:
Hajas Laci is sikeres lett a csajok körében akkor te is az lehetsz még.
Egyáltalán nem gáz.
19/21 anonim válasza:
a mi varosunkba egy fiu fodrasz van,de minden lany hozza akar jarni,csak nagyon suru a programja es nem mindenkit tudd fogadni.Es nem azert jarnak vagy is nemcsak azert ,mert jol nezz ki a fodrasz hanem mert a 100fodrasz kozul o csinalja a legjobb hajakat!!!szerintem egyaltalan nem gaz!!!amugy az aki "le melegezte"a fodraszokat jobb lenne kicsit korulnezzen!!!halottam irodan dolgozo melegrol is,ugyhogy a munkanak semmi koze,hogy ki melyik nemhez vonzodik!!!Amugy mindenki magabol indul ki:)))Te kedves kerdezo pedig csinald azt amit szeretsz es ne a masok elvarasait nezd,mert ugy nem fogsz elore haladni soha!!!sok sikert!!!
20/21 anonim válasza:
dehogy gáz:) egy csomó férfi fodrász van..és nézdmeg..zsidró tamás és hajas laci se nő^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!