Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fodrász perverz?
Figyelt kérdés
mikor 8 éves voltam egy kövér disznó azzal jött hogy ha nem alég a pénzem majd fizetek természetbe s elkezdett gusztustalan dolgogkról beszélni.
Most amikor voltam meg az mondja: "Úgy borzosan jó mint a pin@n a szőr"
15/f
2010. nov. 22. 14:44
1/10 anonim válasza:
Nem, hanem te vagy nyámnyila. Na jó az első tényleg kemény, de a második csak viccelődni akart (más kérdés h nem vicces) de ettől nem lesz perverz...
2/10 anonim válasza:
:D de hát pin*n a szőr nem jó bozontosan .
3/10 anonim válasza:
Persze, csak azért mert valaki téged zaklatott, attól minden más fodrász is perverz. Idióta vagy.
5/10 anonim válasza:
nem tudom, én 7 éve nem voltam fodrásznál... xD most le hurroghat mindenki, hogy lány létemre ilyen "hanyag" vagyok de számomra a jelenlegi sörényem tökéletes xD
amúgy meg ha a fodrászod nő, fix hogy ugrat, ha férfi... na az már neccesebb, mert azok általában melegek, NEM MIND de jó néhányan azok, szóval elkezdhetsz félni xD
6/10 anonim válasza:
A "természetbe" fizetés lehet, hogy az üzlet kitakarítására vonatkozott? Mik, voltak a gusztustalan dolgok? ( Olyan megfogalmazást használsz, ami semmi konkrétet nem jelent, mindenki azt ért alatta amit akar.) Mindezek alapján még az sem biztos, hogy ez az egy fodrász perverz, nemhogy az összes!
7/10 A kérdező kommentje:
a 2. al viccdelődtem de az első...
2010. nov. 22. 14:56
8/10 anonim válasza:
14:52 Attól, hogy meleg valaki, még nem lesz perverz. A kérdező által említett fodrász valsz egy pedofil állat volt, ilyen van heteróban is, de a meleg férfiak általában nem azzal töltik a napjaikat, hogy ártatlan kamaszfiúkat cserkésznek be (ahogy a heteró férfiak sem mind tizenéves kislányokat hajkurásznak). A második fodrász meg valsz csak vicceskedni akart, de megértem a kérdezőt, hogy a korábbi rossz tapasztalata miatt egyből valami perverznek hitte az illetőt.
9/10 anonim válasza:
Még jó, hogy 20 felett nem sokkal is anyámmal nyíratom a hajamat.
10/10 anonim válasza:
Már voltam jó pár fodrásznál de egyik se volt perverz. Igaz, eddig mindegyik olyan volt akinek férje van.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!