Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok egy fodrász sráccal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok búza, nem is viselkedem úgy, csak fodrász akarok lenni. 23f2011. ápr. 8. 09:45
2/10 anonim válasza:
Én simán. Épp nemrég mesélték egy srácról, hogy néha ő sminkeli a barátnőjét, csak úgy hobbiból, mert szeret ilyeneket csinálni. Szerintem ez tök jó.
3/10 anonim válasza:
Szerintem másra sem vágynak.
Talán még egy szakácsra...
4/10 anonim válasza:
Miért ne? Én speciel egy búza fodrászt sem ismerek, mindegyik normális.
5/10 anonim válasza:
Hát persze,sot a hajamon gyakorolhatna.
6/10 anonim válasza:
Miért ne? Ha okos, intelligens, pláne.
Egyébként meg mi köze a figarónak a buzasághoz?
7/10 anonim válasza:
Ha egyébként is kedvelem persze. Amúgy is szeretem, ha a hajamat piszkálják =)
8/10 anonim válasza:
Hozzám már most is jöhetsz, rám férne egy hajvágás! :D :D :D
9/10 anonim válasza:
Neeeeeeeeeeeeeem!!!!!Tudod azok milyenek!!!!:-)
10/10 anonim válasza:
Én persze:) szerintem jólehet:D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!