Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívre vagy az észre érdemes hallgatni?
Ha a szívedre hallgatsz akkor hullámvasút lesz az életed érzelmileg.. egyszer nagyonboldog leszel, egyszer meg csalódsz. Ha az eszedre akkor soha nem csalódsz, de nem is leszel olyan nagyon boldog, h madarat lehessen veled fogatni..nem élsz át nagy dolgokat.
Az a jó ha jó emberismerő vagy, és tudod kontrolálni az érzellmeidet amikor kell, meg szabadjára engedni amikor kell. Így megéled a nagy boldogságokat is, meg idejében leállsz mikor érzed h rossz következik.
Ne parázd túl.. az élet erről szól. Érzelmek nélkül uncsi lenne meg gépek lennénk.
nemtom. erre szerintem nincs helyes válasz. én mondjuk mindig az eszemre hallgatok és soha nem égtem meg. viszont szerelmes se voltam. nagy ügy. majd egyszer lehet én is buta leszek és a szívemre hallgatok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!