Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívre vagy az észre érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívre vagy az észre érdemes hallgatni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a szivem csak simán dobog, nem szokott beszélni..
2012. febr. 15. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
A farkadra hallgass! Ez van. Ágyban mindent helyre lehet hozni :-)
2012. febr. 15. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha a szívedre hallgatsz akkor hullámvasút lesz az életed érzelmileg.. egyszer nagyonboldog leszel, egyszer meg csalódsz. Ha az eszedre akkor soha nem csalódsz, de nem is leszel olyan nagyon boldog, h madarat lehessen veled fogatni..nem élsz át nagy dolgokat.

Az a jó ha jó emberismerő vagy, és tudod kontrolálni az érzellmeidet amikor kell, meg szabadjára engedni amikor kell. Így megéled a nagy boldogságokat is, meg idejében leállsz mikor érzed h rossz következik.

Ne parázd túl.. az élet erről szól. Érzelmek nélkül uncsi lenne meg gépek lennénk.

2012. febr. 16. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:

nemtom. erre szerintem nincs helyes válasz. én mondjuk mindig az eszemre hallgatok és soha nem égtem meg. viszont szerelmes se voltam. nagy ügy. majd egyszer lehet én is buta leszek és a szívemre hallgatok.

21/L

2012. febr. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!