Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ráállni a csajozásra vagy majd az élet úgyis
hozza?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, már 2 éve nincs barátnőm és természetesen vágyom már egy kapcsolatra. Nem vagyok az a csajozós típus, eddig iskola vagy munkahely kapcsán alakultak ki a párkapcsolataim, úgymond ment minden magától.
Most már kezdek aggódni, 2 év azért elég nagy idő.
Kezdjek el bulizgatni, sok lánynál kezdeményezni, ami abszolút nem az én stílusom vagy ne parázzak, mert előbb-utóbb megint jön valaki, ahogy korábban is? Ti hogy szoktátok?
Valahol a kettő között,nem kell mániákusan keresni,de azt se várd,hogy a sültgalamb a szádba repüljön. Ismerkedni azért szükséges.
2012. febr. 14. 21:45
2/9 anonim válasza:
Ha bulizgatni mennél, ott nem neked valót találnál...
2012. febr. 14. 21:50
3/9 anonim válasza:
erre szokták azt mondani utólag hogy megérte rá várni:-)
Nyugi jön amikor jön.
2012. febr. 14. 21:53
4/9 anonim válasza:
Szerintem keress a neten,társkereső oldalakon.Ha arra vársz,hogy a sült galamb a szádba repüljön ,várhatsz még egy darabig, az évek pedig csak múlnak.
Bulizni nem mész,az utcán leszólitani nem fogod,suliba már nem jársz.....akkor csak az internet marad.Én is a neten ismerkedtem meg a párommal,ennek már 7 éve.Ugyan ebben a cipőben jártam mint te.....
2012. febr. 14. 22:17
5/9 anonim válasza:
mi is neten ismerkedtük. legyél kezdeményező, de ne rámenős! :)
2012. febr. 15. 07:46
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sem a buliban kell próbálkoznom, de ugyanúgy interneten sem. Próbáltam már a netes társkeresést is, de nem jött be nekem. Mivel ott egyetlen szempont számít, a külső adottságok, így csak elvétve írt valaki vissza. Tehát akkor marad a hétköznapi élet...
2012. febr. 15. 09:59
7/9 anonim válasza:
30évesen kezdtem az igazi durva ,sz*patós,b@szós csajozást.
Nem késtél le semmit.(voltak olyanok is akik barátnőnek is tökéletesek lettek volna)
2012. febr. 16. 15:22
8/9 anonim válasza:
egy pár 20on éves ismerősöm van akik csak úgy várják a sült galambot. Ami persze nem létezik. Ha akarsz vmit tenned is kell érte!
f18
2012. febr. 16. 15:39
9/9 Csabeszmester válasza:
Némileg hasonló az én szituációm is mint a kérdezőnek. Én 25 vagyok,lassan 1 éve egyedül. Utálom a szórakozóhelyeket,egyszerűen nem tudtam magam jólérezni ha néha el is mentem. Aztán mióta van netem (pont 1 éve) ráálltam erre az ismerkedős oldalakra. Aránylag sok lánnyal beszélgettem,randi max. 5-6 volt de folytatása azoknak sem. Lehet béna vagyok,de ez van. Nekem inkább a választékkal van a bajom. Vidéken korombeli lányok már szinte nem is igazán vannak,nekem meg tizenévesek nem kellenek a sok hülyeségükkel. Neten vannak bőven,de a távolságok is nekik dolgoznak (20-25km,magyarán hosszú az idő mire talira kerülne a sor,addigra meg van nekik vki más) Helyben meg szinte esélytelen hiszen mindenki ismer mindenkit,és mivel nem én voltam a helyi "menő csávóóó" így nem is merek pl.leszólítani egy nekem tetsző lányt sem. A 22.-es csapdája :P Hiába teszel azért hogy legyen kapcsolatod,mégis ugyanott vagy mintha semmit se tennél. De azért én is várok,hasznos,értelmes tippeket tanácsokat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!