Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem érnéd meg a 40-et, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem érnéd meg a 40-et, mit tennél?

Figyelt kérdés

Nemrég diagnosztizáltak, és kiderült, hogy egyáltalán nem biztos, hogy élek 40 éves korig. Előreláthatóan 35 éves koromtól oxigénterápia lenne, de az is max. 4-5 évet húzhat a dolgon. Most vagyok 23 éves, már találkozhattatok a hozzászólásaimmal -ReapeR- néven...

Mit tanácsoltok? Félek...:\'( Félek a haláltól... Félek normális kapcsolatot létesíteni, hisz ki tudja, mennyi van hátra. Mit tennétek a helyemben? Hogy találhatok így párt? Nem akarok egyedül meghalni, de azt sem akarom, hogy mellettem szenvedjen valaki...

2009. jún. 3. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hidd el, én tudom... Minden nap megszenvedek a levegőért, amit belélegzek!!!

Sokszor hidegben is izzadok, akkora erőfeszítés rendesen levegőt venni! Symicort Tubuhalerem van, ami az eddig ismert legerősebb gyógyszer! Nem bízom a jövőben, jobb szeretek a mának élni.

Segít a gyógyszer, de mikor olyan a helyzet, zihálok, és szenvedek a levegőért!!! Tudod milyen, mikor vennél, de nem jön a levegő????

Reflex szeűen küszködsz, hogy legyen oxigén, de a léghólyagjaid beszűkülnek!

2009. jún. 3. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
sokáig gondolkoztam hogy írjak e.. mert még nem sokat gondolkodtam a halálról. de ha gondolod, tudok adni neked egy filmet, lehet hogy ismered. az a címe hogy A Titok. azthiszem meg kellene nézned.. azért mert nagyon jófej ember vagy, és sokkal többet érdemelsz még mint 10-15 év és egy depresszió. minden jót és kitartás
2009. jún. 3. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ehh.. komolyan te vagy a kedvenc válaszolóm, imádom olvasni az írásaid (:

Az első dolog az, hogy nyugi.

Most diagnosztizáltak, gondolom nagyon új még neked ez az egész. Mellesleg még csak 23 éves vagy, nagyon sok időd van. Pár év múlva szinte biztos, hogy találnak gyógymódot, most semmiképp ne hagyd el magad. Tudom, nagyon szar a bizonytalanság, de mást nem tudsz tenni.

Kétlem, hogy emiatt ne találnál magadnak párt, szóval ez szinte most mellékes. Bár gondolom nem véletlenül ment a Szerelem, szex témába a kérdésed. De szerintem ne aggódj, biztos lesz valaki.

Sok jó könyv van a halálról és hasonló dolgokról, és ezek nagyon sok erőt tudnak adni. Olvass sokat, biztos lesznek olyan kötetek, amiknek az elolvasása után teljesen más színben fogod látni a világot.

Valamilyen szinten tudom, hogy milyen érzés, hiszen édesanyám is asztmás és van "szerencsém" minden nap hallgatni, ahogy fullad, köhög stb.. De én hiszek benne, hogy mindenre lesz majd gyógymód (:

Most csak a jelenben élj és ne pánikolj.

Szorítok neked, hidd el minden rendben lesz ^^

2009. jún. 3. 21:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Pestre sokat jártam, öcsém is kemoterápiára jár... Látom, hogy harcolnak, azt teszem én is nap mint nap! A túlélőösztön a legerősebb a világon, ezt senki ne merje vitatni! És hidd el, a maradék éveimet inkább nekik adnám, minthogy én éljem le! Nem tehetem, pedig megtenném! Mikor öcsémnek kellett volna májat adni, közölték, hogy belehalhatok, de nem érdekelt!!! Ő még csak 13-mat élt, én már 10-el többet! Nem gonolkoztam, hogy nekem maradna hoszabb élet, inkább éljen ő, sok szépet élhet még meg! És hidd el, bármit megadnék azokért a gyerekekért, ha kell, az életem! Előrébb tartom őket a saját nyomoromnál! Sajnálom a gyermeked, őszintén... Azok az emberek, mint a rákos betegek, sokkal erősebbek, mint Ti, egészségesek! Ti nyomorult, kapzsi népség vagytok, de menjetek be egyszer közéjük, és kiderül, hogy mennyire sekélyes parasztok vagytok!
2009. jún. 3. 21:08
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

Én aztmondanám neked, hogy kezdj el füvezni.Én azt tenném, de legzési problémákkal lehet nemkéne.

Ne gondolj a betegségre, már ha ez lehetséges.

Jobbulást kivánok!

2009. jún. 3. 22:11
 16/19 A kérdező kommentje:

22:11-es, köszönöm:)

A sajnálás helyett, te könnyítést kínálsz:) Megér a válaszod egy 100-ast:)

Szívtam/szívok néha füvet:)

2009. jún. 3. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves ReapeR!én 18 éves lány vagyok, általános iskola 3. osztályában volt egy elég komoly tüdőgyulladásom. annak következtében a tüdőm bal alsó lebenye abbahagyta a működést, leállt. ekkoriban alakult ki asztmám is. nekem kb. 25-30%-a nem működött a tüdőmnek. de mivel megfelelően kezeltek és gyógyítottak(vagy mert szerencsém volt, nem tudom) mára móködik a tüdőm teljes egésze. kb. 3 éve mondták, hogy már szinte minden rendben van. enyhe asztmám van, nincsenek rohamaim, csak terheléskor néha fulladok, de akkor spray, és minden ok. szóval nagyon drukkolok, és soha ne add fel, mert meg lehet gyógyulni. és legfőképp hinni kell abban, hogy meggyógyulsz, ez is nagyon segít, még ha így hihetetlennek is hangzik. üdvözlettel jobbulást kíván: S.T.
2009. jún. 3. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm, én nem gondolom, hogy sekélyes paraszt lennék, azért mert nem vagyok beteg. Nem tehetek róla hogy nem vagyok rákos. :) Ezen az egy mondaton kívül már csodálkoztam hogy milyen kedves és megértő lettél, én szeretnék valami szépet írni de csak az jut eszembe hogy az egyik kérdésnél jól beszóltál nekem, pedig nem is ismersz, és nem mondtam semmi rosszat, főleg nem neked. :) De azért remélem boldog életed lesz...
2009. jún. 3. 23:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Melyik kérdésednél?
2009. jún. 4. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!