Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, szerintetek mivel lehetnék mégjobb, "mégtökéletesebb"?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Kitűnő bizonyitvánnyal, 7éve űzök hip-hop táncot, azt mondják nagyon szép vagyok, meg, hogy rendes, kedves. (Nem egóból irom) kitűnő családban élek :D Szeretem őket, ők is engem. Rengeteg ruhám van, szeretek jól öltözködni. Sokszor járok bulizni, azonban nem szoktam bebaszni. Nem szoktam minden nap 6kg sminket magamra kenyni, szinte csak bulik előtt sminkelek. A hajamat sokszor vasalom, de csak mert úgy jobban tetszik. Azt mondták, göndören mégszebb. Nagyon sok pasi érdeklődik utánam, sokan figyelnek fel rám az utcán, bulikban... Én azonban nem reagálok rájuk semmit, max nevetek egyet és megyek tovább :) Ha irnak facebookon (minden nap előgordul, van, hogy többször is) nem irok nekik vissza, egyszerűen nincs kedvem. A felsoroltak közül remélem jónéhány pozitiv, de mégsem érzem magam jónak. Ez mind egy fiu miatt van... Az üsszeset azért "dobom" el mert csak ő kell nekem. Próbálok jó lenni, a legjobb... De, valahogy nem jön össze, és el vagyok keseredve, velem van a baj???2012. febr. 14. 16:03
21/22 anonim válasza:
mondjuk kezdetnek ne irkálj hülyeségeket, fojtatásként hagyd abba a faszbúkolást, amugy meg lefogadom hogy be nem áll a szád, na ezzel kezdj valamit mert irtó folytogató tud lenni harmadszor meg ha nem sir Antony Hoppkins az illető akkor miért nem beszélsz vele vagy valami, mégis francbol gondolod hogy tudja hogy miért vagy elutasitó a fiukkal_?
22/22 A kérdező kommentje:
tudom, ugy hangzik, hogy beképzelt vagyok, de ezeket nem egobol irtam ki egyáltalán, ezeket ugy irtam ki, amiket kivülről hallottam. nem ugy értettem, hogy minden embernek szép vagy vmi ilyesmi vagyok, kicsit néhányan rosszul értelmeztétek. nem azért irtam ki,hogy beirjátok, hogy szánalmas p*csa, tisztába vagyok magammal! Az irás kritikára meg csak annyit mondok, hogy siettem, de való igaz, hogy néha nagyon helytelenül irok. Am, köszi a tanácsokat.
2012. febr. 14. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!